Aanbod CV-ketels, HR ketels, combiketels of andere verwarmingsketels


Kemkens biedt een breed scala aan CV-ketels, HR ketels, combiketels of andere verwarmingsketels van bekende topmerken. Ze combineren de laagste stookkosten met een hoog rendement. Vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee.
 

Topmerken Intergas CV-ketels, AWB CV-ketels, Vaillant CV-ketels, Nefit CV-ketels, Atag CV-ketels en Remeha CV-ketels

 
Onze Intergas ketels, AWB ketels, Vaillant ketels, Nefit ketels, Atag ketels en Remeha ketels zijn milieuvriendelijk en leveren met een hoog rendement warmte en warmwater. De ketel van uw keuze kunt u bij Kemkens voor een vast maandbedrag huren, leasen en kopen. Overigens kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor service en onderhoud aan vrijwel alle merken verwarmingsketels.
 

Besparing met Kemkens CV-ketels, hr ketels, combiketels of andere verwarmingsketels

 
De geselecteerde HR ketels combineren toprendement (de laagste energiekosten) met een hoog warmwatercomfort (altijd direct warm water). Dat dit direct tot een besparing leidt, laat het onderstaande overzicht zien:
 

 

CV-ketel op maat: kies de verwarmingsketel die bij u past

 
Kemkens biedt u een groot assortiment CV-ketels, combiketels, hr ketels en andere verwarmingsketels, maar heeft geen binding met fabrikanten of importeurs en is merkonafhankelijk. Praat u met Kemkens dan bent u verzekerd van objectiviteit over de besparing op uw stookkosten en energierekening.

Welke verwarmingsketel past het beste bij uw woonsituatie? Dat hangt af van een aantal zaken, uw persoonlijke voorkeur, comfort wensen voor warmwater maar ook de plaatsingsmogelijkheden in uw woning en de aard van de aanwezige verwarmingsinstallatie.
 
Weten welke CV-ketel geschikt is voor uw huis, lees dan meer over ons CV-ketel advies, waarmee we een berekening maken van uw centrale verwarming en ketels vergelijken.

*Actie loopt t/m 30 september 2016 en is geldig op de onze actieketels van AWB, Intergas en Vaillant. Bekijk de actievoorwaarden.
CV-ketel advies nodig?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Bevestig:*
Naam:
Postcode:*
Huisnummer:
Telefoonnummer:
E-mailadres:*
Opmerkingen: