1500 monteurs gezocht via nieuw platform energiemonteurs.nl

1-4-2019

 

Steeds meer huiseigenaren en ondernemers willen minder energie verbruiken, of zelf hun energie opwekken. Ze willen geïsoleerde huizen, zonnepanelen, warmtepompen en dát willen wij ook!

 

1500 monteurs voor Essent en haar Service Partners

We zien momenteel al een sterke groei in de vraag naar zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. De invulling van het klimaatakkoord zal leiden tot een grotere vraag naar verduurzamingsmaatregelen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn er de aankomende drie jaar 1.500 monteurs nodig die helpen Nederland te verduurzamen. Om dit te realiseren is er het online platform www.energiemonteurs.nl, een landelijke wervingspagina.

 

In een interview in de Telegraaf legt Sander Leenders, Managing Director Energy + bij Essent, uit waarom dit zo'n belangrijk initatief is. Lees het volledige interview.

 

Monteurs voor duurzamer Nederland

Essent heeft als één van de grootste installatiebedrijven van Nederland, samen met haar Service Partners waaronder Kemkens, één van de grootste netwerken in Nederland. Samen nemen wij leidende posities in op het gebied van isolatie en zonnepanelen installaties. Om een duurzame en energiezuinige toekomst voor iedereen mogelijk te kunnen, en te blijven, maken, is het noodzakelijk om ons team uit te breiden. Dit jaar het liefst met 500 nieuwe energiemonteurs met vijf verschillende expertises, waaronder installatiemonteurs en monteurs zonnepanelen.

 

 < terug naar nieuws

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.