Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Actievoorwaarden CV voorjaar/zomercampagne 

Geldig van 1 mei 2020 t/m 30 september 2020

Bij aankoop van een actieketel van de merken Nefit of Intergas ontvangt u de Inventum AC901 airco t.w.v. € 299,-. Als alternatief cadeau kunt u ook kiezen voor €150,- korting.  


Dit is een actie van Kemkens. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Inhoud van de actie:
  • Bij aanschaf en installatie van een actie cv-ketel bij Kemkens ontvangt u gratis de Inventum AC901 mobiele airco t.w.v. € 299,- of een korting van € 150,-. De geldt uitsluitend voor de cv-ketel merken die onderaan deze voorwaarden vermeld staan. Andere merken of modellen cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 2. De actie is geldig van 1 mei 2020 t/m 30 september 2020 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is geldig bij het kopen en huren van een actieketel, waarbij de installatie uiterlijk 31 dagen na afloop van de actieperiode wordt uitgevoerd. 
 4. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient de deelnemer de ondertekende offerte uiterlijk op de laatste dag van de actieperiode (30 september) bij Kemkens te hebben aangeleverd. Dat kan zowel digitaal als schriftelijk.
 5. Bij de keuze voor contante korting wordt het bedrag van € 150,- direct in de offerte verrekend. 
 6. De aanvraag voor een adviesgesprek thuis of een online offerte dient in de actieperiode plaats te vinden. Deze actie is alleen geldig bij een getekende overeenkomst binnen de actieperiode of bij een getekende en uitgebrachte offerte binnen de actieperiode.
 7. De uitgebrachte (online) offerte is 1 maand geldig, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 8. Het recht op de airco vervalt wanneer de koopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.
 9. Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. gevestigd in Arnhem, zorgt voor rechtstreekse verzending van de airco naar het adres waar de cv-ketel wordt geïnstalleerd. Door deelname aan deze actie verklaart u ermee akkoord te zijn dat wij uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer delen met Inventum. Dat doen wij met inachtneming van de eisen die in de AVG-wetgeving worden genoemd.
 10. Levering van de mobiele airco vindt plaats binnen twintig dagen na plaatsing van de cv-ketel. Bij de levering van de mobiele airco is Kemkens afhankelijk van externe factoren. Kemkens kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor situaties waarbij vertraging of afstel van levering het gevolg is van overmacht. Te denken valt aan leveringsproblemen die het gevolg zijn van de coronacrisis of een beperkte voorraad bij Inventum.
 11. Kemkens keert de mobiele airco niet in een andere vorm uit.
 12. Actie is alleen geldig als de cv-ketel is geplaatst/geïnstalleerd door Kemkens.
 13. Actie is alleen geldig indien u de eigenaar bent van de woning (het pand) waarin de nieuwe cv-ketel geplaatst dient te worden.
 14. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld.
 15. Op de levering en installatie van cv-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.kemkens.nl/algemene-voorwaarden/.
 16. Kemkens behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 17. Het is bij Kemkens alleen mogelijk om een cv-ketel aan te schaffen inclusief installatie. cv-ketels zijn niet los aan te schaffen. De actie is alleen geldig voor genoemde producten/productcombinaties, onderaan vermeld in deze voorwaarden, binnen de actieperiode.
 18. Kemkens is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten bij de tussenhandel. Mochten binnen de actieperiode de actieproducten niet voorradig zijn, of niet binnen de actieperiode geleverd kunnen worden, dan ontstaat geen mogelijkheid om na de actieperiode alsnog deel te nemen aan deze actie.
 19. Kemkens aanvaardt geen aansprakelijkheid voor door derden verstrekte onvolledige en/of onjuiste informatie over de actie en/of actievoorwaarden.
 20. Over deze actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Indien om welke reden dan ook een geschil ontstaat tussen een deelnemer en Kemkens, is het oordeel van de laatste bindend.
 21. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te zijn met deze actievoorwaarden.

 

Actieketels

 • Nefit: Trendline, Proline en 9000i
 • Intergas: Kombi Kompact HR Eco, HRE & Xtreme lijn

 

Geleverde airco

 • Inventum AC901 t.w.v. € 299,-

Wilt u profiteren van de actie? Vul dan het formulier in.

 

Direct profiteren van de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.