Ontvang nu een cadeau bij uw nieuwe cv-ketel

 

Of kies voor een contante korting!

Actievoorwaarden winteractie cv-ketel 

Geldig van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022

Bij aankoop van een actieketel van de merken ATAG of Remeha ontvangt u een gratis Ring Video Doorbell. Als alternatief kunt u ook kiezen voor een gratis slimme thermostaat of €100,- contante korting.  


Dit is een actie van Kemkens. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1. Inhoud van de actie:
  • Bij aanschaf en installatie van een actie cv-ketel bij Kemkens ontvangt u een gratis Ring Video Doorbell, een gratis slimme thermostaat of € 100,- korting. De geldt uitsluitend voor de actieketels die onderaan deze voorwaarden vermeld staan. Andere merken of modellen cv-ketels zijn uitgesloten van deze actie.
 2. De actie is geldig van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is geldig bij het kopen en huren van een actieketel, waarbij de installatie uiterlijk 31 dagen na afloop van de actieperiode wordt uitgevoerd. 
 4. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient u de ondertekende offerte uiterlijk op de laatste dag van de actieperiode bij Kemkens te hebben aangeleverd. Dat kan zowel digitaal als schriftelijk.
 5. Bij de keuze voor contante korting wordt het bedrag van € 100,- direct in de offerte verrekend.
 6. Het recht op de Ring Video Doorbell, de slimme thermostaat of de contante korting vervalt wanneer de koop- of huurovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.

 7. Verzending van de Ring Video Doorbell geschiedt door Bespaarbazaar.nl, een initiatief van onze partner Volta Limburg. Bespaarbazaar.nl zorgt voor rechtstreekse verzending van de Ring Video Doorbell naar het adres waarop de cv-ketel wordt geïnstalleerd. Door deelname aan de actie verklaart u ermee akkoord te zijn dat Kemkens uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnumeer deelt met Bespaarbazaar.nl. Dat doen wij met inachtnemig van de eisen die in de AVG-wetgeving worden genoemd.

 8. Annulering van de opdracht dient binnen 14 dagen na ontvangst van de Ring Video Doorbell te geschieden door de Ring Video Doorbell onbeschadigd en in de originele verpakking terug te sturen naar Bespaarbazaar.

 9. Voor technische vragen over de Ring Video Doorbell is de klantenservice van Ring beschikbaar. Raadpleeg daarvoor de website support.ring.com/hc/nl

 10. De aanvraag voor een adviesgesprek thuis of een online offerte dient in de actieperiode plaats te vinden. Deze actie is alleen geldig bij een getekende overeenkomst binnen de actieperiode of bij een getekende en uitgebrachte offerte binnen de actieperiode.
 11. De uitgebrachte (online) offerte is 1 maand geldig, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 12. Actie is alleen geldig als de cv-ketel is geplaatst/geïnstalleerd door Kemkens.
 13. Actie is alleen geldig indien u de eigenaar bent van de woning (het pand) waarin de nieuwe cv-ketel geplaatst dient te worden.
 14. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld.
 15. Op de levering en installatie van cv-ketels zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.kemkens.nl/algemene-voorwaarden/.
 16. Kemkens behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 17. Het is bij Kemkens alleen mogelijk om een cv-ketel aan te schaffen inclusief installatie. cv-ketels zijn niet los aan te schaffen. De actie is alleen geldig voor genoemde producten/productcombinaties, onderaan vermeld in deze voorwaarden, binnen de actieperiode.
 18. Kemkens is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten bij de tussenhandel. Mochten binnen de actieperiode de actieproducten niet voorradig zijn of niet binnen de actieperiode geleverd kunnen worden, dan ontstaat geen mogelijkheid om na de actieperiode alsnog deel te nemen aan deze actie.
 19. Kemkens aanvaardt geen aansprakelijkheid voor door derden verstrekte onvolledige en/of onjuiste informatie over de actie en/of actievoorwaarden.
 20. Over deze actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Indien om welke reden dan ook een geschil ontstaat tussen een deelnemer en Kemkens, is het oordeel van de laatste bindend.
 21. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te zijn met deze actievoorwaarden.

 

Actieketels

 • ATAG: alle modellen
 • Remeha: alle modellen

 

Voorwaarden slimme thermostaat

 • Honeywell Lyric T6
 • Remeha eTwist
 • Atag One

Bij de actie is installatie van de slimme thermostaat inbegrepen:    

 • Bij de aanschaf van een actieketel kunt u kiezen voor een gratis slimme thermostaat, de Honeywell Lyric T6, Remeha eTwist of Atag One.
 • Deze actie geldt in combinatie met de volgende actieketels: ATAG en Remeha.
 • De slimme thermostaat zal gemonteerd worden op hetzelfde moment als de montage van de cv-ketel en op dezelfde plek als de huidige thermostaat.
 • U heeft geen recht op de slimme thermostaat als uw koop/huurovereenkomst voortijdig beëindigd is of als u een betalingsachterstand heeft op het moment van de geplande montage.
 • Kemkens keert de slimme thermostaat niet in een andere vorm uit.
 • Per leveringsadres kunt u één keer gebruikmaken van deze actie.

Wilt u profiteren van de actie? Vul dan het formulier in.

 

Direct profiteren van de actie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.