Cv-ketel huren inclusief service en onderhoud

 

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Bij huur van een actie cv-ketel ontvangt u tijdelijk € 100,- korting! Dat is nog eens een mooie actie!

Cv-ketel huren bij Kemkens

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, maar wilt u geen grote investering doen? Dan is het huren van een cv-ketel een mooi alternatief. U hoeft geen grote uitgave ineens te doen, maar u bent wel verzekerd van een cv-ketel die bij uw wensen en situatie past.

 

Voordelen van een cv-ketel huren bij Kemkens

Wanneer u kiest voor het huren van een cv-ketel bij Kemkens, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. U profiteert onder andere van het volgende:

  • U huurt al een cv-ketel vanaf € 30,- per maand
  • Gratis regulier onderhoud aan uw cv-ketel voor een juiste en veilige werking
  • Storingen aan uw cv-ketel en verwarming worden gratis opgelost

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding! Bij aanschaf van een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u nu tot € 150,- korting. U ontvangt € 150,- korting bij koop of € 100,- korting bij huur van een nieuw toestel.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen.

 

*De actie is geldig t/m 30 juni 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Wat is inbegrepen bij het huren van een cv-ketel?

Het huren van de cv-ketel is altijd inclusief installatie. U betaalt eenmalig installatiekosten van € 149,-. Wij zorgen voor vakkundige installatie volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. 

 

In het maandbedrag zit periodiek onderhoud inbegrepen. Het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd door één van onze gecertificeerde monteurs. Is er een storing, dan lossen we deze snel op met onze 24/7 storingsservice, waarbij defecte onderdelen kosteloos worden vervangen.

 

Cv-ketel huren en installeren

Bij Kemkens bent u er zeker van dat uw cv-ketel veilig en volgens de installatievoorschriften wordt geïnstalleerd. Wij zijn erkend installatiebedrijf en onder andere in het bezit van het Bewijs van Vakmanschap CO en de CO-certificering (Gasketelwet). Onze monteurs zijn opgeleid volgens de nieuwe wet- en regelgeving en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast zorgen onze monteurs ervoor dat de cv-ketel na installatie goed wordt afgesteld, zodat hij een hoger rendement behaalt.

 

 

Meer weten over cv-ketel huur?

Vul uw gegevens in en ontvang direct informatie over het huren van een cv-ketel.

 

Naam*
Postcode*
Huisnummer*
Telefoonnr.*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

cv-ketel offerte

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.