Is uw cv-ketel nog OK?

 

Wist u dat bij een plotselinge daling in temperatuur uw cv-ketel kapot kan gaan? In de winter krijgt 55% van de huishoudens te maken met een cv-ketel storing. Is uw cv-ketel nog OK?

Wanneer uw cv-ketel vervangen?

Is uw cv-ketel al wat ouder en denkt u eraan deze te vervangen? Dan kan dat een verstandige keuze zijn. Uit onze jarenlange ervaring op het gebied van cv-ketels blijkt dat wij de meeste vragen van onze klanten krijgen wanneer:

  • Een cv-ketel weer voor het eerst gebruikt wordt na de zomer en deze ontregeld is.
  • Er in korte tijd veel onderdelen aan een cv-ketel vervangen moeten worden.
  • Een cv-ketel ouder dan 12 jaar is en deze minder efficiënt en energiezuinig is. De kans is namelijk groot dat een nieuwe cv-ketel voor 15-20% besparing kan zorgen.
  • Er een incident met koolmonoxide is geweest in de omgeving. Oude cv-ketels, maar ook aansluitingen zoals leidingen of een dakdoorvoer worden door de jaren aangetast. Doordat we bij onderhoud of vervanging van een cv-ketel al deze aspecten meenemen, kunnen we u het juiste advies geven, zodat uw veiligheid weer gewaarborgd is.

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau of een contante korting. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een cadeaukeuze kaart t.w.v. € 150,-
  • Honeywell Lyric T6 t.w.v. € 199,-
Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook!

Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 april t/m 30 september 2021. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Meer weten over het vervangen van uw cv-ketel?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

 

Met spoed een nieuwe ketel nodig? Binnen 48 uur geregeld!

Heeft u snel een nieuwe ketel nodig omdat uw huidige ketel bijvoorbeeld kapot is? Laat dan uw gegevens achter via het online offerte formulier en u ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte op maat. En de volgende dag wordt de cv-ketel dan al vervangen!

 

Direct offerte aanvragen

Stappen bij een storing aan uw cv-ketel

Jaarlijks krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met een cv-ketel storing. Waneer uw cv-ketel een storing heeft na een daling van de temperatuur, zijn er een aantal punten die u zelf kunt controleren. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Het is mogelijk dat u de cv-ketel storing dan zelf kunt verhelpen. Tevens kunnen wij u makkelijker en sneller van dienst zijn bij het oplossen van de storing aan uw verwarmingsketel, wanneer wij al weten wat de storing precies is.


Als u water hoort stromen in uw radiator, de radiator hoort kloppen/tikken, dan is het wellicht nodig om de cv-ketel bij te vullen en de radiator te ontluchten. Bekijk ook onze instructie, zodat u zelf uw cv-ketel kunt bijvullen en/of uw verwarming kunt ontluchten:

Heeft u na deze controle nog steeds een storing? Dan kunt u online uw storing doorgeven en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Kies voor het Kemkens cv-ketel totaalpakket

Wij bieden u een compleet cv-ketel totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kozen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Altijd een unieke actie

Altijd een unieke actie

Online contact of een persoonlijke afspraak?

 

Online offerte ontvangen?

Bekijk ons stappenplan en ontvang binnen een paar eenvoudige stappen uw offerte in uw mailbox.

Gebeld of gemaild worden?

Wilt u liever gebeld of gemaild worden door 1 van onze medewerkers? Laat dan uw gegevens achter.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.