Tot € 1.000,- korting met de Remeha GasLos Garantie


Schaft u een cv-ketel van Remeha aan en moet uw woonwijk binnen tien jaar verplicht van het gas af, dan ontvangt u een korting tot € 1.000,- op de aanschaf van een Remeha duurzaam systeem. Wij leggen uit hoe het werkt!

Klaar voor morgen met de Remeha GasLos garantie

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet u kiezen voor een cv-ketel of toch al een warmtepomp? Of een hybride warmtepomp die samenwerkt met een cv-ketel op gas? U wilt natuurlijk een keuze maken die past bij uw situatie en uw woning.

 

Met de Remeha GasLos garantie maakt u de juiste keuze en bent u klaar voor morgen. Heeft u een Remeha-cv ketel die jonger is dan 10 jaar en gekocht binnen de actieperiode* en gaat uw wijk in de toekomst verplicht van het gas af? Dan neemt Remeha uw cv-ketel terug en krijgt u een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning.

 

Remeha en Kemkens willen de overstap naar gasloos wonen voor iedereen toegankelijk maken. Met de GasLos garantie van Remeha heeft u de zekerheid dat u de juiste keuze maakt.

* De actieperiode loopt van 1 november 2018 t/m 31 december 2020. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Zo werkt de GasLos garantie

Heeft u in de actieperiode een Remeha cv-ketel laten installeren, registreer u dan voor de GasLos garantie actie.

 

Stap 1: Schaf tijdens de actieperiode een Remeha cv-ketel aan.

Stap 2: Na de installatie registreert u op www.MijnRemeha.nl uw nieuwe cv-ketel onder het kopje 'garantie registreren voor consumenten'. Tijdens de registratie kunt u middels een vinkje aangeven dat u meedoet met de GasLos garantie.

Stap 2: U ontvangt per e-mail een voucher waarop uw deelname aan deze actie wordt bevestigd.

Stap 3: Gaat uw wijk van het gas af, neem dan contact op met Remeha. Houd daarbij uw voucher bij de hand. Voldoet u aan de actievoorwaarden, dan kunt u met de gegarandeerde korting een duurzaam, gasloos systeem van Remeha laten installeren.

Unieke actie bij aanschaf van een Remeha cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang uw CV-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe Remeha cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis Remeha eTwist t.w.v.
€ 195,-
. De slimme Rehema eTwist thermostaat brengt het ultieme comfort binnen handbereik. Het is een volwaardige wifi kamerthermostaat die met of zonder app is te bedienen. Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling zijn mogelijk.

 

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 28 september 2020 t/m 31 december 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Vraag een online cv-ketel offerte aan

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van ons.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Voorkeur merk en type ketel
Bent u klant van Essent?*
Uw type woning*
Anders, namelijk
Heeft u opmerkingen en/of wensen?

Let op: overschrijdt u alstublieft niet de totale bestandsgrootte van 10 MB bij het aanleveren van uw foto's, anders kunt u het formulier niet versturen. Bij voorbaat dank.

Foto van thermostaat
Foto van leidingen
Foto van vooraanzicht
Foto van rookgasafvoer binnen
Foto van rookgasafvoer buiten
Foto van vloerverwarming (indien aanwezig)

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.