Klaar voor morgen met de Remeha GasLos Garantie


Maak ook een zekere keuze!

Wat is de GasLos garantie?

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet u kiezen voor een cv-ketel of toch al een warmtepomp? Of een hybride systeem, precies ertussenin? Natuurlijk draagt u graag uw steentje bij, maar u wilt vooral dat uw keuze past bij uw situatie en uw woning. 

 

Met de GasLos garantie maakt u altijd de beste keuze. Stel, in de toekomst gaat uw wijk verplicht van het aardgas af en u heeft een Remeha cv-ketel hangen die jonger is dan 10 jaar en gekocht is binnen de actieperiode*. In dat geval neemt Remeha uw cv-ketel terug en krijgt u een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning.

 

Remeha en Kemkens willen de overstap naar schone warmte voor iedereen behapbaar maken. Met de Remeha GasLos garantie heeft u de zekerheid dat u nu de beste keuze maakt. 

Meer over deze actie

*De actieperiode loopt t/m 31 december 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

uitleg actie gaslos garantie

Unieke actie bij het kopen van een Remeha cv-ketel*

Wees de kou voor en vervang uw CV-ketel op tijd! Koopt u nu een nieuwe Remeha cv-ketel, dan ontvangt u tijdelijk een gratis Remeha eTwist t.w.v. € 200,-.

De slimme Rehema eTwist thermostaat brengt het ultieme comfort binnen handbereik. Het is een volwaardige wifi kamerthermostaat die met of zonder app is te bedienen. Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling zijn mogelijk.

 

Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 18 januari 2019 t/m 31 maart 2019. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Direct offerte aanvragen

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.