Een hulpgids voor zonnepanelen

In onze hulpgids kunt u alles lezen over zonnepanelen, de werking ervan en de voordelen. Vraag de hulpgids gratis aan!

Ontvang de gratis zonnepanelen hulpgids!

Met de zonnepanelen hulpgids helpen wij u om de juiste keuze te maken. Wij geven u stap voor stap informatie en advies om ook maximaal te profiteren van de zon met uw eigen zonnepanelen installatie! In de gids leest u o.a.

  • hoe zonnepanelen werken
  • hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen
  • hoe u zonnepanelen kunt aanschaffen

De hulpgids direct in uw mailbox

In de zonnepanelen hulpgids kunt u alles lezen over de aanschaf van zonnepanelen. Bovendien leest u in de gids meer over de werking van zonnepanelen en begeleiden wij u graag naar de juiste installatie die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Vraag hem dus vandaag nog aan door hiernaast uw gegevens in te vullen. U ontvangt de gids dan in de mail.

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Kemkens

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies op maat
  • Optimaal profiteren van (lokale) subsidies en regelingen
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen
  • Alles geregeld; van A tot Z

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

 

Zonnepanelen hulpgids aanvragen

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.