Werkzaamheden cv-ketel onderhoud

 

Periodiek onderhoud aan de cv-ketel is belangrijk voor een goede en veilige werking. Tijdens de onderhoudsbeurt voert de monteur verschillende werkzaamheden uit. Op deze pagina leest u er alles over!

Werkzaamheden cv-ketel onderhoud

Het goed onderhouden van uw cv-ketel is van groot belang wanneer u niet onverwachts in kou wil komen te zitten. Door periodiek onderhoud zal een cv-ketel goed en veilig zijn werk blijven doen. Het onderhoud wordt uitgevoerd door één van onze gecertificeerde monteurs. Maar wat doet deze gespecialiseerde monteur precies tijdens het onderhoud? En wat kan u van een cv-ketel onderhoudsbeurt verwachten? Dat leest u op deze pagina.

Wie komt de cv-ketel onderhoudsbeurt uitvoeren?

Bij Kemkens bieden we drie verschillende soorten cv-ketel onderhoudsabonnementen. Bij ieder soort cv-ketel onderhoudsabonnement zit een tweejaarlijkse onderhoudsbeurt inbegrepen(jaarlijks ook mogelijk). Dit wordt uitgevoerd één van onze gespecialiseerde cv-ketel monteurs. Al onze cv-ketel monteurs zijn co-gecertificeerd en zijn speciaal opgeleid hiervoor. Er zal altijd van te voren met u een afspraak worden gemaakt voor het onderhoud, zodat het voor u uitkomt.

 

Cv-ketel onderhoudsabonnementen

Waarom cv-ketel onderhoud

  • Langere levensduur
  • Voorkom storingen
  • Voorkom grote reparaties
  • Bespaar energie
  • Veiligheid

Wat doet de monteur bij cv-ketel onderhoud?

Kemkens is dé specialist op het gebied van cv-ketel onderhoud. Wij staan graag klaar voor het onderhoud aan uw cv-ketel. Er zijn een aantal werkzaamheden die wij zorgvuldig uitvoeren zodat uw cv-ketel goed blijft werken.

  1. Wij voeren het onderhoud altijd uit volgens de fabrieksvoorschriften.
  2. We controleren de werking van de cv-ketel.
  3. Uw cv-ketel wordt van binnen schoongemaakt en nagekeken op defecte en storingen. Versleten onderdelen worden vervangen en eventuele storingen en kleine defecten worden in overleg met u verholpen.
  4. Na het onderhoud wordt de cv-ketel en rookgasafvoer gecontroleerd op eventuele koolmonoxidelekkages. Hierna wordt de cv-ketel opnieuw afgesteld, zodat deze weer veilig en energiezuinig werkt.

Heeft u nog geen cv-ketel onderhoudsabonnement? Via onderstaande knop sluit u gemakkelijk een contract af en kiest u het abonnement dat bij u past.

 

Direct afsluiten

Cv-ketel reparatie door een cv-ketel specialist in uw buurt

Ondanks goed onderhoud is het natuurlijk altijd mogelijk dat u een storing aan uw cv-ketel heeft. Daarom heeft u bij een cv-ketel onderhoudsabonnement 24/7 storingsservice. Kemkens is 24 uur per dag hiervoor te bereiken. Dankzij de meerdere vestigingen is er altijd een monteur bij u in de buurt die snel uw cv-ketel kan komen nakijken en/of repareren. 

 

Afhankelijk van het onderhoudsabonnement zijn het arbeidsloon bij storingen en toestelonderdelen gedekt in het onderhoudsabonnement. Voorrijkosten valt standaard binnen het abonnement.

Unieke actie bij een cv-ketel onderhoudscontract

Jaar in jaar uit zorgt uw cv-ketel voor warmte en comfort in uw woning. Verzorg hem goed, anders laat hij u straks in de kou zitten. Profiteer nu van extra voordeel en ontvang tijdelijk een gratis inspectiebeurt t.w.v. € 50,- bij uw onderhoudsabonnement. Zo weet u zeker dat uw ketel in topvorm is.

Meer over de actie

*De actie is geldig t/m 30 september 2024. Bekijk hier de voorwaarden.
 

Sluit direct een onderhoudscontract af!

Wilt u ook zorgeloos genieten van uw cv-ketel? Vul dan onderstaand formulier in!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Toesteltype*
Merk *
Type
Bouwjaar*
Type contract*
Gewenste ingangsdatum onderhoudscontract

Toestel 2 (niet verplicht)

Indien u dat wenst kunt u meteen voor een tweede toestel een onderhoudscontract afsluiten.

Ik heb een 2e toestel
Toesteltype 2*
Merk en type toestel 2
Bouwjaar toestel 2*
Type contract toestel 2*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij iedere contractvorm is standaard één keer per 24 maanden onderhoud inbegrepen,  m.u.v. warmtepomp (ventilatie) lucht-water.

Ik wil jaarlijks onderhoud tegen een meerprijs van €4,30 per maand *

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*Vul het rekeningnummer in zonder spaties
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

 

 

 

 

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.