Een boiler huren/kopen of onderhouden?

 

Wilt u in uw woning snel over warm water beschikken zonder dat dit leidt tot koud water wanneer op meerdere plaatsen de warmwaterkraan opgedraaid wordt? Dan kan een boiler de oplossing zijn. Het is wel van belang om een boiler te kiezen die voldoende capaciteit heeft. Er bestaan verschillende soorten boilers. Weten welke boiler geschikt is voor u? Neem contact op met onze adviseurs.

Soorten boilers en verschillen

Een boiler heeft een voorraadvat waarin warm water constant op temperatuur gehouden wordt. Boilers zijn op basis van het soort energie dat ze verbruiken, grofweg in drie verschillende soorten in te delen: elektrische boilers, gasboilers en zonneboilers. Daarnaast kunnen boilers onderverdeeld worden in direct gestookte boilers en indirect gestookte boilers.

 

U kunt bij ons boilers huren of kopen. In beide gevallen bieden wij u een boiler van een topmerk. Huurt u een boiler, dan zijn storingen en onderhoud opgenomen in uw vaste maandbedrag.

  • Snel warm water.
  • Hoog rendement.
  • Grote hoeveelheid warm water beschikbaar.
  • Mogelijkheid tot warm water op meerdere plaatsen in uw woning zonder tot koud water te leiden.
  • Eenvoudig zonder breekwerk te installeren.

Direct gestookte boiler

Een direct gestookte boiler, zoals bijvoorbeeld een elektrische boiler, verwarmd koud water door een warmtevoorziening aan de binnenzijde van de boiler.

Indirect gestookte boiler

Een indirect gestookte boiler brengt reeds voorverwarmd water op de gewenste temperatuur. Dit water kan afkomstig zijn van een zonnecollector of cv-ketel.

Boiler onderhoud

Om heel het jaar lang gegarandeerd te zijn van een goed werkende boiler, kunt u bij ons een service- & onderhoudsabonnement voor uw boiler afsluiten.

Onderhoud boiler

De meeste boilers hebben periodiek onderhoud nodig en daarnaast vormen storingen altijd een risico. Om heel het jaar lang gegarandeerd te zijn van een goed werkende boiler, kunt u bij ons een service- & onderhoudsabonnement voor uw boiler afsluiten. Mocht uw boiler afgezien van het periodieke onderhoud, onverhoopt niet naar behoren functioneren, dan bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Ondervindt u momenteel problemen met uw boiler, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5050300 of gebruik het contactformulier, zodat wij uw probleem zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen.

 

Gratis persoonlijk advies over boilers?

 

Direct contact

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

Bel dan met: 088-5050300

Contactformulier

Verstuurt u liever uw vraag via het contactformulier? Wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Meer weten over boilers?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over*
Anders, namelijk*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.