Een storing aan uw toestel?

 

Bel direct voor urgente storingen naar 088 - 50 50 330. Heeft u een minder urgente storing? Geef dit online aan ons door!

Een storing aan uw toestel?

Heeft u een storing aan bijvoorbeeld uw cv-ketel, ventilatiesysteem, warmtepomp of zonnepanelen? Wij helpen u natuurlijk graag zo snel mogelijk om de storing op te lossen. U kunt uw storing telefonisch of online aan ons doorgeven. Om ervoor te zorgen dat we u snel kunnen helpen, kunt u bijvoorbeeld door de storingscode op het display van het toestel aflezen en aan ons doorgeven.

 

Onze storingsservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Met zes vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland is er altijd een monteur bij u in de buurt die uw toestel kan repareren.

 

Hoe snel zijn we er?

Hoe snel we bij u thuis zijn, hangt af van de urgentie van de storing. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, bespreken we samen welke urgentie uw situatie heeft en hoe snel we bij u langskomen. Bij spoed komen we dezelfde dag nog bij u langs.

 

Minder urgente-storingen kunt u online melden. Onder een minder urgente storing vallen storingen waarbij uw veiligheid niet in gevaar is. Na het melden van de storing nemen wij binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op. Wij maken dan in overleg met u een afspraak. Wanneer wij bij u langskomen wordt bepaalt aan de hand van de storing.

 

Cv-ketel storing

Heeft u een cv-ketel storing? Mogelijk kunt u deze zelf verhelpen. Er zijn een aantal punten die u kunt controleren om de storing te achterhalen. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten.

 

Als u water hoort stromen in uw radiator, de radiator hoort kloppen/tikken of geen verwarming en/of warm water heeft, dan is het wellicht nodig om de cv-ketel bij te vullen en de radiator te ontluchten. Bekijk onze instructie, zodat u zelf uw cv-ketel kunt bijvullen en/of uw verwarming kunt ontluchten:

Blijft de cv-ketel na het bijvullen en/of ontluchten een storing geven, neem dan contact op met onze storingsdienst.

 

Storing melden

Meld hier uw niet-urgente storing. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Toestel
Merk en type
Omschrijf de storing zo nauwkeurig mogelijk*
StoringscodeU vindt de storingscode op het display van het toestel, uitgezonderd zonnepanelen.

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.