< Terug naar Vacatureoverzicht

 

Vacature Commercieel medewerk(st)er

  • Fulltime - 40 uur per week
  • Regio Oss

Functieomschrijving

In deze dynamische functie ben je het eerste aanspreekpunt van de afdeling Verkoop. Je hebt, via mail en telefoon, intensief contact met klanten, verschillende interne afdelingen en buitendienstadviseurs.


Je bent verantwoordelijk voor de totale opvolging en inplannen van inkomende leads van potentiële klanten die op zoek zijn naar verwarmings- en warmwatertoestellen binnen het particuliere segment in het rayon Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland.

Je onderhoudt dagelijks contact met prospect en leads, plant afspraken in voor de buitendienst en je genereert offerteaanvragen voor onze binnendienst medewerkers.

 

Functie-eisen

Voor deze fulltime functie gaat onze voorkeur uit naar een ambitieuze en ervaren kandidate of kandidaat met minimaal een afgeronde MBO – studie en een klant- en resultaatgerichte instelling. In deze uitdagende functie heb je veel telefonisch klantcontact en weet je als geen ander een visitekaartje te zijn voor ons bedrijf. Je bent communicatief ijzersterk en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je bent accuraat, nauwkeurig en je hebt een hands-on mentaliteit waarbij je op eigen initiatief en op een overtuigende manier leads benaderd.

Kemkens biedt een boeiende functie binnen een informele werkomgeving met een grote onderlinge betrokkenheid en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Over Kemkens

Kemkens is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat en zich heeft ontwikkeld in de installatietechniek in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.
 
Met verder doorgevoerde specialisaties op het gebied van onderhoud en service aan centrale verwarmingsinstallaties, sanitaire en watervoorzieningen met betrekking tot de woningbouw en een samenwerkingsverband met Essent, behoort Kemkens als zodanig tot de grotere servicebedrijven in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.


Kernpunt van Kemkens

Een hoge mate van service- en dienstverlening alsmede persoonlijk aandacht voor de klant.

 

Contactinformatie

Kun en wil jij Kemkens naar een hoger niveau tillen? Stuur dan je CV met motivatie naar vacatures@kemkens.nl t.a.v. P. Ceelen. Uit je motivatie moet blijken waarom jij voor Kemkens de meest geschikte kandidaat voor deze functie bent.
 
Je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

< Terug naar Vacatureoverzicht

 

Direct solliciteren

 

Naam*
E-mailadres*
CV uploaden*
Vragen of opmerkingen?

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.