< Terug naar vacatureoverzicht

 

Vacature Online verkoopadviseur

  • Fulltime - 40 uur per week
  • Vestiging Oss

Functieomschrijving

Als online verkoopadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor de totale verkoop/verhuur van onze (duurzame) energietoestellen binnen het particuliere segment in het rayon Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland. Hierbij kun je denken aan zonnepanelen, warmtepompen, cv-ketels en ventilatie. Jouw focus ligt op de online verkoop en het nabellen van offertes. Daarnaast adviseer jij onze (potentiële) klanten op het gebied van energiebesparing en help je hen met de transitie naar duurzame energie. Je geeft advies op maat over de duurzame mogelijkheden die aansluiten bij de persoonlijke wensen en woonsituatie.

 

Jij overtuigt onze (toekomstige) klanten door middel van jouw sales skills, persoonlijkheid en creativiteit. Jouw commerciële vaardigheden, deskundigheid en gedrevenheid vormen hierin de doorslag.

 

Functie-eisen

Voor deze fulltime functie gaat onze voorkeur uit naar een ambitieuze kandidaat of kandidate met minimaal een afgeronde Mbo-opleiding en een klant- en resultaatgerichte instelling. Je bent communicatief sterk en je hebt minimaal één tot drie jaar werkervaring met telefonische klantcontacten. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met techniek.

 

Je bent accuraat, stressbestendig en je bezit goede sociale vaardigheden. Je hebt een hands-on mentaliteit, beschikt over een goed commercieel inzicht en je hebt uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Telefonische gesprekken met klanten maken jou niet zenuwachtig maar geven je energie. Op een natuurlijke manier kun je in gesprek gaan om te proeven of er meer mogelijkheden zijn. Je ziet het als een sport om zoveel mogelijk uit een contact te halen.

 

Over Kemkens

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast is Kemkens één van de vaste service partners van Essent. Kemkens zorgt, samen met de andere service partners, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, isolatie en ventilatie. Kemkens heeft 5 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss.

 

Kemkens biedt

Kemkens biedt een boeiende functie binnen een informele werkomgeving met een grote onderlinge betrokkenheid en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Contactinformatie

Kun en wil jij Kemkens naar een hoger niveau tillen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar pceelen@kemkens.nl t.a.v. Peet Ceelen. Uit je motivatie moet blijken waarom jij voor Kemkens de meest geschikte kandidaat voor deze functie bent.

 

Je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

< Terug naar Vacatureoverzicht

 

Direct solliciteren

 

Naam*
E-mailadres*
CV uploaden*
Motivatiebrief uploaden*
Vragen of opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.