Vrijblijvend advies via videogesprek

 

Het coronavirus raakt ons allemaal. U kunt bij Kemkens terecht voor een nieuwe cv-ketel of verwarmingstoestel , dat blijft ongewijzigd. Deze rare tijd vraagt om creatieve oplossingen. Daarom willen wij u ook de mogelijkheid bieden om onze adviseur via video-verbinding in huis te halen. Zo ontvangt u uiteraard ook een gratis advies en vrijblijvende offerte!

Een afspraak wanneer het u uitkomt

Met een videogesprek voert u eenvoudig en veilig online een adviesgesprek met onze adviseur. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een adviesgesprek aan huis. U voert het gesprek via uw tablet of smartphone. 

 

Wat kunt u verwachten tijdens het gesprek?

Samen met onze adviseur doorloopt u de woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de huidige cv-ketel installatie, zoals het leidingwerk, de rookgasafvoer en de plaats waar het toestel zich op dit moment bevindt. Jullie bespreken samen de wensen die u heeft. Onze adviseur maakt op basis van uw wensen en woonsituatie een passende online offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Bij een akkoord kunt u de offerte digitaal ondertekenen.

 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Remeha cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis cadeau of een contante korting. Zo kunt u kiezen voor:

  • Een Ring Video Doorbell t.w.v. € 99,-
  • Een slimme thermostaat t.w.v. maximaal € 229,-
Heeft u liever een contante korting van € 100,-? Dat kan natuurlijk ook! Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Videogesprek aanvragen

Laat hieronder uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil graag advies over*
   
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.