Vrijblijvend advies via videogesprek

 

Het coronavirus raakt ons allemaal. U kunt bij Kemkens terecht voor een nieuwe cv-ketel of verwarmingstoestel , dat blijft ongewijzigd. Deze rare tijd vraagt om creatieve oplossingen. Daarom willen wij u ook de mogelijkheid bieden om onze adviseur via video-verbinding in huis te halen. Zo ontvangt u uiteraard ook een gratis advies en vrijblijvende offerte!

Een afspraak wanneer het u uitkomt

Met een videogesprek voert u eenvoudig en veilig online een adviesgesprek met onze adviseur. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een adviesgesprek aan huis. U voert het gesprek via uw tablet of smartphone. 

 

Wat kunt u verwachten tijdens het gesprek?

Samen met onze adviseur doorloopt u de woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de huidige cv-ketel installatie, zoals het leidingwerk, de rookgasafvoer en de plaats waar het toestel zich op dit moment bevindt. Jullie bespreken samen de wensen die u heeft. Onze adviseur maakt op basis van uw wensen en woonsituatie een passende online offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Bij een akkoord kunt u de offerte digitaal ondertekenen.

 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Dan gaat u extra comfortabel de zomer in. Want bij aanschaf van een nieuwe Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u tijdelijk een gratis mobiele airco ter waarde van €299,-. Of kies voor een aantrekkelijke korting van €150,-. Vraag meteen een offerte aan en profiteer nu, want voor deze tijdelijke actie geldt Op=Op.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen er voor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2020. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Videogesprek aanvragen

Laat hieronder uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.