Verwarm uw huis duurzaam met een warmtepomp

 

Een warmtepomp verwarmt uw huis en tapwater op een energiezuinige manier, uw CO2 uitstoot wordt lager en met een warmtepomp bent u voorbereid op de toekomst omdat u minder of zelfs geen gas nodig hebt!

Energiezuinig en gasloos wonen met een warmtepomp

Op dit moment leest u veel over aardgasloos wonen en dat een CV-ketel taboe is na 2021. Kemkens wil ook graag bijdragen aan een duurzame toekomst. Wij werken daarom met verschillende partijen samen om de gasgestookte ketel geleidelijk te vervangen voor duurzamere energiebronnen. Wilt u ook een stap in duurzame richting doen? Dan is een warmtepomp een milieuvriendelijke manier om uw woning en tapwater te verwarmen. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht of bodem en maakt daar een hogere temperatuur van, zodat deze gebruikt kan worden om uw woning en/of tapwater te verwarmen. Er is weinig tot geen gas nodig en dat is weer gunstig voor uw energierekening!

 

Gratis advies aan huis

 • Gratis en vrijblijvend gesprek
 • Een adviseur komt bij u langs
 • Persoonlijk, scherp en compleet aanbod

 

Lees meer

Warmtepomp onderhoud

 • 24/7 bereikbaar
 • Snelle hulp bij storingen
 • Veilige werking en minder kans op storing

 

Lees meer

Meer informatie

 • Informatie over werking en eigenschappen 
 • CV-ketel of warmtepomp?
 • Optimale werking warmtepomp

 

Meer lezen

Comfortabel wonen met een warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u uw huis toekomstbestendig maken. Er zijn twee soorten warmtepompen geschikt voor bestaande woningen: hybride- en all electric warmtepompen. Een hybride warmtepomp haalt energie uit de binnen- of buitenlucht en op piekmomenten springt de HR-ketel bij om uw huis of tapwater te verwarmen. U kunt deze warmtepomp combineren met uw huidige CV-ketel. Wilt u een stap in de goede richting maken, dan is de hybride warmtepomp een goede tussenoplossing op weg naar aardgasloos wonen. Uw woning moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen zoals goede isolatie. Denk hierbij aan vloer-, wand-, of dakisolatie of lagetemperatuurverwarming (vloer- of wandverwarming).

 

Wilt uw graag helemaal van het gas af? Dan is een all electric warmtepomp een optie. Een all electric warmtepomp verwarmt uw woning en zorgt voor warm tapwater zonder gebruik van aardgas. Hiervoor moet uw huis wel goed geïsoleerd zijn.

Hybride warmtepomp

 

 • Haalt energie uit binnen- of buitenlucht
 • CV-ketel springt bij op piekmomenten
 • Kan aangesloten worden op bestaande of nieuwe CV-ketel
 • Installatie mogelijk met weinig aanpassingen in je huis
 • Hoog rendement en energiezuinig
 • Lagere aanschafkosten dan all electric warmtepomp

All electric warmtepomp

 

 • Werkt volledig op elektriciteit
 • Geen gas nodig 
 • Bijdrage aan daling CO2 uitstoot
 • Klaar voor de toekomst 
 • Subsidie op aanschafkosten

Ons aanbod

 

Techneco Elga

Techneco Elga

Hybride lucht-water warmtepomp

De Techneco Elga werkt samen met je huidige cv-ketel. Deze hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Met de Techneco Elga bespaar je gemiddeld 50 procent op gas.

Daikin Altherma

Daikin Altherma

Hybride warmtepomp met CV-ketel

De Daikin Altherma is een warmtepomp en nieuwe cv-ketel in één. Dit bespaart ruimte én je gasverbruik daalt met gemiddeld 50 tot 60 procent.

Inventum Spaarpomp

Inventum Spaarpomp

Hybride ventilatielucht warmtepomp

De Inventum Spaarpomp kan geplaatst worden op de plaats van de huidige ventilatiebox. Deze hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel en haalt de warmte uit de ventilatielucht. Een buitenunit is niet nodig.

 

 

Subsidie

Een warmtepomp vraagt een hogere investering dan een CV-ketel. Uw stookkosten dalen echter wel. Bovendien levert u met een warmtepomp ook een bijdrage aan een duurzamere samenleving. Omdat de overheid heeft besloten dat alle woningen in Nederland in 2050 aardgasvrij moeten zijn is er een subsidie beschikbaar. Deze kan variëren van € 1100,- tot meer dan € 2000,- op de aanschafprijs. Dit is afhankelijk van het type apparaat en het vermogen. Doe hier de subsidiecheck.

Geluidseisen warmtepomp

De geluidseisen voor warmtepompen die aan de buitenkant van het huis worden geplaatst zijn per 1 april 2021 aangepast. De geluidsnorm is gereduceerd naar 40 decibel wat hoorbaar mag zijn bij de buren. Deze maatregel heeft als doel om buren beter te beschermen tegen geluidoverlast en de ontwikkeling van stillere warmtepomp te bevorderen. Om er zeker van te zijn dat u voldoet aan de geluideisen maken wij gebruik van de rekentool die door de Rijksoverheid is ontwikkeld. Hiermee kunnen wij berekenen hoeveel geluid er hoorbaar is bij de buren.

Gratis persoonlijk advies

Direct contact

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

Bel dan met: 088-5050300

Contactformulier

Verstuurt u liever uw vraag via het contactformulier? Wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Meer weten over warmtepompen?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Mijn woning is geïsoleerd*

(Indien uw woning niet geïsoleerd is, raden we een warmtepomp af)

Mijn woning is voorzien van vloer- of wandverwarming*
Gemiddeld gasverbruik p/j (m3)*

(Indien uw jaarlijkse gasverbruik onder 2.000 m3 ligt, raden we een warmtepomp af)

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.