Kemkens voordeel

 • Actieketel koop: €150,- korting
 • Actie hybride warmtepomp:
  koop: €200,- korting / huur: €100,- korting
 • Combideal Remeha: €350,- korting

Actievoorwaarden 

Geldig t/m 30 september 2024

Bij koop van een actieketel ontvangt u tijdelijk €150,- korting. Bij huur van een actieketel ontvangt u tijdelijk €100,- korting. Bij koop van een actie hybride warmtepomp ontvangt u tijdelijk €200,- korting. Kiest u voor een hybride warmtepomp én een nieuwe CV ketel, van Remeha of Intergas dan profiteert u van de combideal van € 350,-.

 

Actie cv-ketels:

 • Nefit: Alle ketels in het assortiment
 • Intergas: Alle ketels in het assortiment

Actie hybride warmtepompen:

 • Remeha Elga: 4 kW, 6kW
 • Intergas Xtend: 5 kW

Actie combideal:  

 • Remeha
 • Intergas

Dit is een actie van Kemkens B.V. Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 1.  Inhoud van de actie: Bij koop en installatie van een actieketel bij Kemkens B.V., ontvangt u een korting van €150,-. Bij huur en installatie van een actieketel bij Kemkens B.V. ontvangt u €100,- korting. Bij koop en installatie van een actie hybride warmtepomp bij Kemkens B.V. ontvangt u een korting van €200,-. Bij koop en installatie van een cv-ketel met een hybride warmtepomp van het merk Remeha of Intergas profiteert van de combideal: €350,- korting. De actie geldt uitsluitend voor de actieketels en actie hybride warmtepompen die in deze voorwaarden vermeld staan. Andere merken of modellen cv-ketels en hybride warmtepompen zijn uitgesloten van deze actie.
 2. De actie is geldig  t/m 30 september 2024 en zolang de voorraad strekt.
 3. De actie is geldig bij het kopen/huren én laten installeren van een actieketel en/of hybride warmtepomp bij Kemkens B.V. tijdens de actieperiode. Indien de cv-ketel en/of hybride warmtepomp pas na afloop van de actieperiode geïnstalleerd wordt (of kan worden), beslist Kemkens B.V. of aanspraak gemaakt kan worden op deze actie.
 4. Om in aanmerking te komen voor deze actie dient u de ondertekende offerte uiterlijk op de laatste dag van de actieperiode bij Kemkens B.V. te hebben aangeleverd. Dat kan zowel digitaal als schriftelijk.
 5. Het recht op de korting vervalt wanneer de koopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd of wanneer een betalingsachterstand ontstaat op het moment van de geplande montage.
 6. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij anders vermeld. Kemkens B.V. keert de korting niet in een andere vorm uit. 

 7. De aanvraag voor een adviesgesprek thuis of een online offerte dient in de actieperiode plaats te vinden. Deze actie is alleen geldig bij een getekende overeenkomst binnen de actieperiode of bij een getekende en uitgebrachte offerte binnen de actieperiode.
 8. De uitgebrachte (online) offerte is 1 maand geldig, gerekend vanaf de dagtekening van de offerte.
 9. Actie is alleen geldig als de cv-ketel en/of hybride warmtepomp is geplaatst/geïnstalleerd door Kemkens.
 10. Actie is alleen geldig indien u de eigenaar bent van de woning (het pand) waarin de cv-ketel en/of hybride warmtepomp geplaatst dient te worden.
 11. Op de levering en installatie van cv-ketels en hybride warmtepompen zijn de Algemene Voorwaarden voor verkoop van toestellen van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.kemkens.nl/algemene-voorwaarden/
 12. Kemkens behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 13. Het is bij Kemkens alleen mogelijk om een cv-ketel en hybride warmtepomp te kopen inclusief installatie. Cv-ketels en hybride warmtepompen zijn niet los aan te schaffen. De actie is alleen geldig voor genoemde producten/productcombinaties.
 14. Kemkens is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actieproducten bij de tussenhandel. Mochten binnen de actieperiode de actieproducten niet voorradig zijn of niet binnen de actieperiode geleverd kunnen worden, dan ontstaat geen mogelijkheid om na de actieperiode alsnog deel te nemen aan deze actie.
 15. Kemkens aanvaardt geen aansprakelijkheid voor door derden verstrekte onvolledige en/of onjuiste informatie over de actie en/of actievoorwaarden.
 16. Over deze actievoorwaarden kan niet worden gecorrespondeerd. Indien om welke reden dan ook een geschil ontstaat tussen een deelnemer en Kemkens, is het oordeel van de laatste bindend.
 17. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te zijn met deze actievoorwaarden.

Wilt u profiteren van de actie? Vul dan het formulier in.

 

Gratis advies?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Ik wil meer informatie over:
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.