Een cv-ketel leasen in Lithoijen?

 

Wij adviseren cv-ketel huur. We leggen u graag uit waarom.

Cv-ketel leasen Lithoijen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Kemkens biedt cv-ketels aan in Lithoijen en omgeving. Wilt u liever geen grote investering in één keer doen? Wij hebben er voor gekozen om u geen cv-ketel lease, maar alleen cv-ketel huur aan te bieden. Wij bieden u namelijk graag de beste en voordeligste optie en een cv-ketel huren heeft voordelen boven het leasen van een cv-ketel.

  • Bij leasen is uw cv-ketel na afloop van de leaseperiode uw eigendom. Dit lijkt misschien een voordeel, maar op dat moment is uw cv-ketel vaak weer aan vervanging toe. Bij ons heeft u ook bij huur ook de mogelijkheid om uw cv-ketel na afloop van de minimale looptijd over te nemen (bepaling a.d.h.v. dagwaarde). Maar dat beslist u pas op het moment dat u kunt bepalen of uw cv-ketel nog naar behoren functioneert.
  • Omdat u na de leaseperiode eigenaar wordt van uw cv-ketel, is leasen maandelijks zo’n € 5,- duurder. Huurt u een cv-ketel, dan kan dat al voor minder dan € 1,- per dag.
  • Een huurcontract van uw cv-ketel is overdraagbaar, een leasecontract niet. Mocht u bijvoorbeeld gaan verhuizen, dan kunt u uw huurcontract overdragen.

Voordelen van cv-ketel huur?

Wanneer u een cv-ketel huurt, heeft u geen omkijken meer naar uw ketel. Wij:

  • bieden periodiek onderhoud aan door onze cv-ketel monteurs in regio Lithoijen
  • betalen de kosten van cv-ketel onderhoud
  • betalen eventuele cv-ketel onderdelen als deze vervangen moeten worden
  • verhelpen de storingen aan uw verwarming
  • zorgen altijd voor een goed functionerende ketel; indien nodig wordt een nieuwe cv-ketel geplaatst

Als u een woning huurt, heeft u schriftelijke toestemming van de verhuurder nodig voor het plaatsen van een huur cv-ketel. Kemkens en haar partners zijn merkonafhankelijk. We hebben geen binding met fabrikanten of importeurs. Wanneer u met adviseurs praat over het huren van een ketel, bent u dus verzekerd van een objectief advies.

 

Interesse in cv-ketel huur?

Bent u woonachtig in Lithoijen of omgeving en wilt u meer informatie over het huren van een cv-ketel? Vul dan het reactieformulier in.
 

 

Advies op maat ontvangen in Lithoijen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

Kies voor een totaalpakket van Kemkens

Al meer dan 400.000 huishoudens in Noord-Brabant en Zuid-Gelderland hebben voor een cv-ketel totaalpakket van Kemkens gekozen. Zo kiest u voor kwaliteit en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

 

Onze klanten uit Lithoijen beoordelen onze dienstverlening met een 0!

 

Naar alle reviews

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.