Zonnepanelen Bernheze

 

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Kemkens Solar is dé zonnepanelen specialist in de regio Bernheze.

Zonnepanelen Bernheze - Kies voor Kemkens

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. En dat is niet heel gek, want het brengt veel voordelen met zich mee. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar zorgen ook voor een lagere energierekening. Maar dat is niet alles. Het verhoogt de waarde van uw woning, u bent niet afhankelijk van de (stijgende) energieprijzen en de opgewekte stroom kunt u direct in huis gebruiken. En met de beschikbare subsidies en regelingen heeft u de panelen nog sneller terugverdient. Bij Kemkens bent u aan het juiste adres om ze binnen enkele dagen bij u op het dak te installeren.

Zonnepanelen van Kemkens Solar

Hoeveel gaat u besparen?

  • Check of uw dak geschikt is
  • Direct zien hoeveel u gaat besparen
  • Persoonlijk en compleet aanbod

Welke panelen kiest u?

  • Keuze uit enkel A-merken
  • Kies zonnepanelen die bij u passen
  • Compleet en scherp aanbod

Direct een online offerte

  • Offerte per mail
  • Gedetailleerd overzicht op basis van onze locatiescan
  • Gratis en vrijblijvend

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Wilt u vrijblijvend advies over onze zonnepanelen?

Wilt u ook maximaal profiteren van de zon in Bernheze? Vul dan uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.