Uw huis isoleren met subsidieWilt u uw woning voordelig isoleren? Mogelijk komt u in aanmerking voor subsidie dankzij de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis.

 

Meer informatie

Subsidie op isolatie met de SEEH subsidieregeling

 

Sinds 15 augustus 2019 komt u in aanmerking voor subsidie wanneer u energiebesparende maatregelen treft aan uw huis. Dankzij deze subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis kunt u tot wel €10.000,- aan subsidie krijgen. Dit subsidiebedrag kan zelfs verder oplopen tot €15.000,- wanneer je kiest voor uiterst energiezuinige maatregelen!

 

SEEH voorwaarden en bedragen

Er zitten uiteraard een aantal voorwaarden aan deze subsidieregeling. Om in aanmerking te komen moet je minimaal twee isolatiemaateregelen treffen. Hierbij kan je denken aan spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, kruipruimteisolatie of dakisolatie. 

 

Daarnaast is het van belang dat de minimale isolatiewaarde en oppervlakte van uw woning voldoet aan de eisen van het RVO. In onderstaande tabel hebben we de eisen van het RVO voor je op een rijtje gezet. 

 

 

Het aanvragen van subsidie

Wanneer je kiest voor een van de isolatiemogelijkheden van Kemkens hoef je je geen zorgen te maken om het aanvragen van de subsidie. Onze isolatie specialisten helpen u graag verder met het aanvragen van de subsidie. 

Benieuwd hoeveel subsidie u kunt krijgen?

Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een berekening op maat! 

 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.