Vrijblijvend adviesgesprek over zonnepanelen

 

Bij het kopen van zonnepanelen moet u met een aantal zaken rekening houden én ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Onze adviseurs helpen u graag!

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren

Tijdens een adviesgesprek bespreekt u samen met onze adviseur uw persoonlijke wensen en situatie. Zo kijken we of uw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen bij u op kunnen leveren. Daarnaast berekent onze adviseur hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle subsidies en leningen en daarmee stelt hij/zij een offerte op die volledig aansluit bij uw wensen en situatie. 

 

Onze klanten zijn erg tevreden met ons

Zij geven ons gemiddeld een 7.5 van de 10 140
star star star star star 7.5/10 140 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

 

Nu 50% korting op onze BTW-teruggave service!

Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf van uw zonnepanelen 50% korting op onze BTW-teruggave service! Normaal kost dit € 149,95, nu slechts € 75,-.

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend advies op maat!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Wist u dat u nu ook binnen 2 werkdagen een online offerte kunt ontvangen?

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.