Vrijblijvend adviesgesprek over zonnepanelen

 

Bij het kopen van zonnepanelen moet u met een aantal zaken rekening houden én ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Onze adviseurs helpen u graag!

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren

Tijdens een adviesgesprek bespreekt u samen met onze adviseur uw persoonlijke wensen en situatie. Zo kijken we of uw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen bij u op kunnen leveren. Daarnaast berekent onze adviseur hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle subsidies en leningen en daarmee stelt hij/zij een offerte op die volledig aansluit bij uw wensen en situatie. 

 

Onze klanten zijn erg tevreden met ons

Zij geven ons gemiddeld een 8 van de 10 415
star star star star star 8/10 415 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend advies op maat!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Huidig energieverbruik*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Wist u dat u nu ook binnen 2 werkdagen een online offerte kunt ontvangen?

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.