Zonnepanelen kopen, een slimme investering

 

Nu extra voordelig dankzij onze BTW-teruggave service. Hiermee wordt de terugverdientijd van uw panelen met 2 jaar verkort zonder daar zelf iets voor te doen!

Zonnepanelen kopen

Heeft u interesse in zonnepanelen? Dan doet u er goed aan om u te laten adviseren door een expert. Bij de aanschaf van de panelen dient rekening te worden gehouden met verschillende aspecten (zoals dakrichting, beschikbare dakoppervlak en energieverbruik) en dat vraagt om een oplossing op maat. Wij helpen u graag! Met de online zonnepanelencheck kunt u direct zien hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen. Heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u thuis komt om uw persoonlijke wensen en situatie te bespreken? Plan dan een gratis adviesgesprek in!

 

Nu 50% korting op onze BTW-teruggave service!

Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf van uw zonnepanelen 50% korting op onze BTW-teruggave service! Normaal kost dit € 149,95, nu slechts € 75,-.

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Kemkens

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies op maat
  • Optimaal profiteren van (lokale) subsidies en regelingen
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen
  • Alles geregeld; van A tot Z
 

Meer weten over kopen van zonnepanelen?

Vul hieronder uw gegevens in en één van onze adviseurs neemt vrijblijvend contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wist u dat u ook binnen 2 werkdagen een online offerte kunt ontvangen?

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.