Ulica Solar Blauwe panelen 285 wp

Bekijk hier de specificaties per set. Ontdek wat deze zonnepanelen per jaar op kunnen brengen of vraag direct een offerte aan.

Ulica Solar Blauwe zonnepanelen

ja solar poly zonnepanelen

Zonnepanelen voor een scherpe prijs

De Ulica Solar Blauwe zonnepanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden tegen een scherp tarief aangeboden. Met de speciale 5 bus bar technologie en een verbeterde zonnecelkwaliteit zorgen deze voor een zeer hoog rendement. Het paneel heeft een zelfreinigende laag, waardoor vermogensverlies door vuil en stof beperkt is. Het TÜV kenmerk laat zien dat de zonnepanelen en de productie hiervan aan strenge richtlijnen voldoen.

 

Ulica Solar zonnepanelen van Kemkens

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen Ulica Solar Blauwe zonnepanelen, dan kiest u voor zonnepanelen met de volgende specificaties en voordelen:

  • 285 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • 265 kWh opbrengst per jaar
  • Lichtblauwe panelen
  • Vermogenstolerantie + 0-5 Wattpiek
  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • TÜV gecertificeerd

 

Ik wil gratis advies over zonnepanelen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.