Ulica Solar Hoog Vermogen 370 wp

Bekijk hier de specificaties per set. Ontdek wat deze zonnepanelen per jaar op kunnen brengen of vraag direct een offerte aan.

Ulica Solar Hoog Vermogen zonnepanelen

hoog vermogen zonnepanelen

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Naast de meest voorkomende panelen zoals de Blauwe en Zwarte panelen, heeft Ulica Solar de 370 Hoog Vermogen nieuw in het assortiment. Per jaar kunt u met een zonnepaneel zo’n 333 kWh opwekken! Het paneel is in twee delen uitgevoerd, dit noemen ze 'half cut'. Dit zorgt voor een mooier aanzicht van uw woning en voor een hogere opbrengst. Het zelfreinigende vermogen zorgt ervoor dat vermogensverlies door vuil en stof beperkt is. De zonnepanelen zijn TÜV gecertificeerd.

 

Ulica Solar zonnepanelen van Kemkens

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen Ulica Solar Hoog Vermogen, dan kiest u voor zonnepanelen met de volgende specificaties en voordelen:

  • 370 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • 333 kWh opbrengst per jaar
  • Donkerblauwe panelen met witte backsheet
  • Vermogenstolerantie + 0-5 Wattpiek
  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • TÜV SÜD gecertificeerd

 

Ik wil gratis advies over zonnepanelen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.