Voor € 29,95 per jaar houden wij je panelen in de gaten

 

Ook zonnepanelen kunnen een storing hebben. De opbrengst van je systeem kan dan gedurende lange tijd sterk verminderd zijn, zonder dat jij het zelf in de gaten hebt. Voorkom opbrengstverlies!

Wat houdt het Zonnepanelen ServiceGarantPlan in?

Wanneer een zonnepaneel door omstandigheden niet goed functioneert loop je onnodig energieopbrengst mis zonder dat je het zelf in de gaten hebt. En dat is jammer. Maar niet getreurd, want heb je zonnepanelen van Kemkens Solar, dan zit je met het ServiceGarantPlan helemaal goed. Wij houden het rendement van je zonnepanelen op afstand voor jou in de gaten. Maandelijks ontvang je van ons een uitgebreide rapportage. Daarin wordt de opbrengst van jouw systeem vergeleken met andere, vergelijkbare systemen. Zo weet je direct of jouw opbrengst voldoende hoog is. En is er een storing in één van je zonnepanelen? Dan trekken wij binnen twee werkdagen bij je aan de bel!

De voordelen van het ServiceGarantPlan op een rij

Met het ServiceGarantPlan van Kemkens Solar ben je continu verzekerd van een perfecte werking van je zonnepanelen. Wij hebben alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Exclusief voor klanten van Kemkens Solar
  • Maandelijkse monitoring op een goede en veilige werking van je zonnepanelen
  • Monitoring per paneel
  • Je ontvangt elke maand een opbrengstrapportage
  • Storingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen geanalyseerd
  • Bij een storing nemen wij proactief contact met je op
  • Bij reparatie betaal je geen kosten voor transport en montage van nieuwe onderdelen die niet onder de fabrieksgarantie vallen

Voor maar € 29,95 per jaar

Wij monitoren jouw zonnepanelen systeem voor een scherpe prijs van slechts € 29,95 per jaar. Jij hebt nergens meer omkijken naar!

Meer informatie over het Zonnepanelen ServiceGarantPlan?

Wil je meer informatie over het ServiceGarantPlan van Kemkens Solar? Vul dan hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 3 werkdagen antwoord. Onze adviseurs staan voor je klaar!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.