Bespaar met zonnepanelen

 

Zonnepanelen zijn een goede keuze. U bespaart flink op uw energiekosten, bent milieubewust bezig en minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat u adviseren door één van onze adviseurs. 

 

Zonnepanelen van Kemkens

Investeren in zonnepanelen (ook bekend als PV-panelen) is een goede keuze voor uw portemonnee en het klimaat.

 

Benieuwd wat zonnepanelen u kunnen opleveren?

Ontdek het met de zonnepanelencheck. Hier ziet u direct hoeveel panelen er op uw dak passen, wat de kosten zijn en de besparing. U krijgt een compleet en persoonlijk advies op maat. 

 

Doe de zonnepanelencheck

 

 

Voordelen zonnepanelen

  • Een flinke besparing op uw energie, lagere maandelijkse lasten
  • Minder afhankelijk van uw energieleverancier
  • Beter voor het milieu, CO2-reductie
  • Waardestijging van uw huis
  • Nog steeds profijt van de salderingsregeling

 

Hoe werken zonnepanelen

Zonnepanelen zetten daglicht om naar energie. Deze energie wordt door een omvormer omgezet naar elektriciteit. Deze elektriciteit wordt toegevoegd aan het elektriciteitsnetwerk van uw woning en kan direct gebruikt worden voor uw elektrische apparaten. Eventuele overtollig opgewekte elektriciteit wordt teruggeleverd aan het openbare elektriciteitsnetwerk. Hiervoor ontvangt u van uw energieleverancier een terugleververgoeding. 

 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Adviesgesprek: telefonisch of bij u thuis
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Schouw waarbij uw dak nauwkeurig wordt ingemeten met speciale software
  • Vakkundige installatie door onze gecertificeerde monteurs
 

Gratis vrijblijvend advies

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Onze klanten zijn erg tevreden met ons

Zij geven ons gemiddeld een 8.5 van de 10 2880
star star star star star 8.5/10 2880 beoordelingen
Bovendien beveelt 94% van onze klanten ons aan

Naar alle reviews

Salderingsregeling: terugleververgoeding zonnepanelen

De energie die u opwekt met uw zonnepanelen kunt u direct gebruiken in huis. Wanneer u meer opwekt dan u zelf verbruikt, wordt het overschot teruggeleverd aan het net. Heeft u op een ander moment extra elektriciteit nodig, dan neemt u dit weer af. OP de jaarafrekening wordt de teruggeleverde elektriciteit weggestreept met de verbruikte elektriciteit. Dit heet salderen. Heeft u meer teruggeleverd, dan ontvangt u hiervoor een vergoeding van de energieleverancier. Hoe hoog de vergoeding is, verschilt per energieleverancier. 

 

De overheid was van plan de salderingsregeling vanaf 2025 af te bouwen. Begin februari is besloten de afbouw voorlopig uit te stellen. 

 

Meer over de salderingsregeling

zonnepanelen terugleververgoeding

 

Daarom zonnepanelen van Kemkens

Wij bieden u een totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kozen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

A-merk zonnepanelen

A-merk zonnepanelen

Lees meer over zonnepanelen

Terugleververgoeding bij zonnepanelen

Terugleververgoeding bij zonnepanelen

Zonnepanelen leveren elektriciteit voor uw huishouden. Elektrische apparaten die tijdens zonproductie aanstaan gebruiken direct de opgewekte elektriciteit.

Wat is de beste maand voor zonnepanelen?

Wat is de beste maand voor zonnepanelen?

Het beste seizoen voor het opwekken van energie met zonnepanelen is verrassend genoeg niet per se de zomer. Juist in de lente is het rendement vaak hoog.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal benodigde zonnepanelen voor een optimale opbrengst hangt onder andere af van uw energieverbruik en hoeveel ruimte u heeft op het dak.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen verschilt. Dit hangt onder andere af van de ligging en hellingshoek van het dak en eventuele obstakels of schaduwval op het dak. Ook seizoensinvloeden spelen een rol. In de winter- en herfstmaanden zal de opbrengst lager zijn dan in de lente- en zomermaanden. Zonuren in de lente en zomer dragen meer bij aan de opbrengst van zonnepanelen dan zonuren in de winter.


Het rendement wat u behaalt met zonnepanelen is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het type zonnepaneel, de omvormer, de weersomstandigheden, de hellingshoek waarmee de zonnepanelen op uw dak liggen, schaduwval of obstakels op het dak, leeftijd van de zonnepanelen en vuil op zonnepanelen.


De afmetingen van zonnepanelen verschillen. Hoe groot de panelen zijn, hangt af van het Wattpiek vermogen. Een standaard paneel heeft een afmeting van ongeveer 172 x 115 centimeter. Panelen met een hoger Wattpiek vermogen zijn een stukje groter. De precieze afmetingen per Wattpiek verschilt per merk zonnepaneel.


Er zijn verschillende type zonnepanelen, namelijk monokristallijn zonnepanelen, polykristallijn zonnepanelen, glas-glas zonnepanelen en dunne film zonnepanelen. Ons assortiment bestaat uit zonnepanelen van Jinko Solar. Bekijk hier ons aanbod.


Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van een aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan uw (verwachte) stroomverbruik, de oppervlakte/vrije ruimte van uw dak en de opbrengst van de zonnepanelen.


De terugverdientijd is niet voor iedereen hetzelfde. Verschillende factoren zijn hierop van invloed, zoals de aanschafkosten, ligging en hellingshoek van het dak, aantal zonnepanelen, jaaropbrengst in kWh en de stroomkosten. Lees hier meer over de terugverdientijd.


Er is geen landelijke subsidie voor zonnepanelen, maar er zijn wel andere financiële regelingen om de aanschaf op zonnepanelen aantrekkelijker te maken, zoals de Energiebespaarlening en Duurzaamheidslening. Lees meer over zonnepanelen financieren.


 

Meer weten over onze zonne-energie producten?

Vul hier uw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Jaarlijks stroomverbruik
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.