Ulica Solar Zwarte panelen

 

Bekijk hier de specificaties! Ontdek wat deze zonnepanelen per jaar op kunnen brengen of vraag direct een online offerte aan!

Ulica Solar Zwarte zonnepanelen

Zonnepanelen met het hoogste rendement 

De zonnepanelen Ulica Solar Zwarte zonnepanelen zijn van goede kwaliteit en volledig zwart. Niet alleen het paneel, maar van rand tot achterplaat. Dit zorgt voor een mooier en strakker aanzicht van uw woning. Ulica is zelf de producent van de cellen waardoor de kwaliteit en kleur gewaarborgd kan worden. Het paneel heeft een zelfreinigende laag, waardoor vermogensverlies door vuil en stof beperkt is. Het TÜV kenmerk laat zien dat de zonnepanelen en de productie hiervan aan strenge richtlijnen voldoen. 

 

Ulica Solar zonnepanelen van Kemkens

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen Ulica Solar Zwarte zonnepanelen, dan kiest u voor de zonnepanelen met de volgende specificaties en voordelen:

  • 355 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • 320 kWh opbrengst per jaar
  • Volledige zwarte panelen met zwarte backsheet
  • Vermogenstolerantie + 0-5 Wattpiek
  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • TÜD SÜD gecertificeerd

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Ik wil gratis advies over zonnepanelen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met ons op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.