Ulica Solar Blauwe zonnepanelen

 

Bekijk hier de specificaties. Ontdek wat deze zonnepanelen per jaar op kunnen brengen en vraag direct een online offerte aan!

Ulica Solar Blauwe panelen

Zonnepanelen voor een scherpe prijs

De Ulica Solar Blauwe zonnepanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden tegen een scherp tarief aangeboden. Met de speciale 5 bussbar technologie en een verbeterde zonnecelkwaliteit zorgen deze voor een zeer hoog rendement. Het paneel heeft een zelfreinigende laag, waardoor vermogensverlies door vuil en stof beperkt is. Het TÜV kenmerk laat zien dat de zonnepanelen en de productie hiervan aan strenge richtlijnen voldoen.

 

Ulica Solar zonnepanelen van Kemkens

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen Ulica Solar Blauwe zonnepanelen, dan kiest u voor zonnepanelen met de volgende specificaties en voordelen:

  • 285 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • 265 kWh opbrengst per jaar
  • Lichtblauwe panelen
  • Vermogenstolerantie + 0-5 Wattpiek
  • 25 jaar opbrengstgarantie
  • TÜV gecertificeerd

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Ik wil gratis advies over zonnepanelen

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.