Ulica Solar Hoog Rendement

 

Bekijk hier de specificaties! Ontdek wat deze zonnepanelen per jaar op kunnen brengen of vraag direct een online offerte aan!

Ulica Solar Hoog Rendement zonnepanelen

A-kwaliteit voor een scherpe prijs

Naast de meest voorkomende panelen, zoals de Blauwe en Zwarte panelen, heeft Ulica Solar de 370 Wattpiek Hoog Rendement nieuw in het assortiment. Per jaar kunt u met een zonnepaneel zo'n 333 kWh opwekken! Het paneel is in twee delen uitgevoerd, dit noemen ze 'half-cut'. Dit zorgt voor een mooier aanzicht van uw woning en voor een hogere opbrengst. Het zelfreinigende vermogen zorgt ervoor dat vermogensverlies door vuil en stof beperkt is. De zonnepanelen zijn TÜV gecertificeerd. 

 

Ulica Solar zonnepanelen van Kemkens

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen Ulica Solar Hoog Rendement, dan kiest u voor zonnepanelen met de volgende specificaties en voordelen:

  • 370 Wattpiek vermogen per zonnepaneel
  • 333 kWh opbrengst per jaar 
  • Donkerblauwe panelen met witte backsheet
  • Vermogenstolerantie + 0-5 Wattpiek
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • TÜD SÜD gecertificeerd
  • Tier 1 paneel

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Ik wil gratis advies over zonnepanelen

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende offerte op maat!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2020, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden   |   Privacy statement

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.