Een storing aan uw cv-ketel?

 

Bel direct voor urgente storingen naar ons algemene storingsnummer:088 - 50 50 330

Een storing aan uw cv-ketel?

We vinden het erg vervelend voor u dat u een storing aan uw cv-ketel heeft. U wilt dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Achterhaal de oorzaak van de storing (bijvoorbeeld door de storingscode op uw display te achterhalen) en neem direct contact met ons op. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze deskundige en ervaren monteurs komen vandaag nog bij u langs om u cv-ketel te repareren. Wij lossen uw probleem snel en professioneel op, zodat u er weer snel warmpjes bij zit. veelgestelde vragen.

 

Hoe snel zijn wij er?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, bepalen we samen welke urgentie uw situatie heeft. Onze deskundige en ervaren monteurs komen:

  • Met spoed bij u langs in urgente situaties, bijvoorbeeeld een gas- of waterlekkage.
  • Binnen 24 uur bij u langs als uw cv-ketel uitvalt.

Bij een minder-urgente cv-ketel storing wordt aan de hand van de storing bepaald wanneer wij bij u langskomen. Onder een minder-urgente storing valt bijvoorbeeld een radiator lekkage of cv-ketel lekkage die op te vangen is, geluidsklachten of een koude radiator.

 

Wanneer u uw cv-ketel storing online bij ons aanmeldt, nemen wij binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op, om vervolgens uw storing zo snel mogelijk in behandeling te nemen.
 

Stappen bij een storing aan uw cv-ketel

Voordat u een afspraak maakt met onze storingsdienst, zijn er een aantal punten die u zelf even kunt controleren. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Het is mogelijk dat u de cv-ketel storing dan zelf kunt verhelpen. Tevens kunnen wij u makkelijker en sneller van dienst zijn bij het oplossen van de storing aan uw verwarmingsketel, wanneer wij al weten wat de storing precies is.


Als u water hoort stromen in uw radiator, de radiator hoort kloppen/tikken, dan is het wellicht nodig om de cv-ketel bij te vullen en de radiator te ontluchten. Bekijk ook onze instructie, zodat u zelf uw cv-ketel kunt bijvullen en/of uw verwarming kunt ontluchten:

 

Storing cv-ketel melden

Meld hier uw niet-urgente cv-ketel storing. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Probleem
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Storing herkennen of zelf controleren

Storing herkennen

Storing herkennen

Herken de meest voorkomende cv-ketel storingen. Bekijk ons overzicht van de meest voorkomende storingen (PDF).

Controle bij storing

Controle bij storing

Voordat u een afspraak maakt met onze storingsdienst centrale verwarming, zijn er een aantal punten die u zelf even kunt controleren (PDF).

Storing melden

Storing melden

U kunt direct online uw storing melden. Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met u op!

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.