Vervang uw ventilatiebox op tijd

 

Vergeet de mechanische ventilatiebox in uw woning niet te vervangen. Door het tijdig schoonmaken en vervangen van uw ventilatiesysteem voorkomt u niet alleen gezondheidsproblemen, maar kunt u ook besparen op uw energierekening. Laat uw ventilatiebox vervangen door de specialisten van Kemkens.

Mechanische ventilatiebox vervangen

Een goed werkend ventilatiesysteem is essentieel voor een goede doorluchting van uw huis. Hiermee voorkomt u luchtwegproblemen, slijmvliesirritatie en allergische reacties die worden veroorzaakt door vervuilde lucht. Ook verzorgt een ventilatiebox de afvoer van het vocht wat ontstaat in uw woning, zodat schimmelvorming wordt voorkomen.

 

Bij Kemkens kunt u terecht voor het vervangen of reinigen van uw mechanische ventilatiebox en ventilatiesysteem. Bovendien maken wij gebruik van de nieuwste technieken, waardoor de mechanische ventilatiebox zuiniger is. Door het vervangen van uw ventilatiebox kunt u dus geld besparen.

Waarom moet ik mijn mechanische ventilatie vervangen?

Een goedwerkende ventilatiebox is belangrijk voor uw gezondheid. Wanneer uw ventilatiesysteem niet meer goed werkt, dan heeft u dit mogelijk niet meteen door. Echter kan de vochtige lucht uit de ventilatiebox wel verschillende gezondheidsklachten met zich meenemen zoals hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten, longaandoeningen of allergieën triggeren. Bij ruim 22% van de Nederlands die hun gezondheid lager beoordelen dan gemiddeld wordt de slechtere gezondheid veroorzaakt door een slechtwerkende ventilatiebox.

 

Daarnaast neemt de werking van de ventilatiebox na verloop van tijd ook af. Hierdoor moet de ventilatiebox harder werken om de lucht te verversen. Dit kan ervoor zorgen dat de ventilatie meer geluid gaat maken, maar ook dat hij meer energie gaat vragen dan dat u gewend bent.

 

Ventilatiebox vervangen

Wanneer moet u uw ventilatiebox vervangen?

  • De ventilatiebox werkt op wisselstroom: nieuwe ventilatieboxen werken tegenwoordig op gelijkstroom. Gelijkstroom is een stuk energiezuiniger dan wisselstroom. Hierdoor betaalt de investering zich binnen twee tot drie jaar al terug.
  • De ventilatiebox is ouder dan 10 jaar: na 10 jaar neemt de werking van de ventilatiebox flink af. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening door uw ventilatiebox te vervangen. Bovendien maakt een nieuwe ventilatie minder geluid en komt hier frissere lucht uit. 
  • De ventilatiebox stinkt: wanneer uw ventilatiebox niet goed worden onderhouden, hopen zich hier bacteriën, stof en vocht in op. Dit kan ervoor zorgen dat de lucht uit uw ventilatiebox gaat stinken.
  • De ventilatiebox maakt geluid: wanneer de werking van uw ventilatiebox afneemt, dan moet hij harder werken om de lucht in uw huis te verversen. Hierdoor gaat de ventilatiebox meer geluid maken.

Uw ventilatiebox laten vervangen door Kemkens

Voor zowel onderhoud als het vervangen van uw ventilatiebox staan wij voor uw klaar. Onze specialisten staan u graag bij om uw ventilatie te verbeteren. Als u kiest voor Kemkens kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar bij storingen
  • Installatie door gecertificeerde monteurs
  • 2 jaar garantie op uw nieuwe ventilatiebox

Ventilatiebox vervangen

Haal het meeste uit uw nieuwe ventilatiebox met het reinigen van uw ventilatiesysteem

U haalt het meeste uit het vervangen van uw mechanische ventilatiebox door tijdens de vervanging ook uw ventilatiesysteem te reinigen. Hier kunnen namelijk bacteriën, vocht en stof zich ook ophopen. Door het reinigen van uw ventilatiesystemen mee te nemen tijdens de reiniging behaalt u het grootste rendement en een optimaal klimaat.

 

Kemkens is specialist en weet daarom hoe belangrijk dat deze combinatie is. Daarom bieden wij ook een combikorting wanneer u uw ventilatiekanalen laat reinigen tijdens het vervangen van uw ventilatiebox.

 

Profiteer van onze combikorting

Kosten vervangen mechanische ventilatie

 

Vervangen mechanische ventilatiebox

€ 409,-

Combinatiekorting reinigen en vervangen

€ 579,-

 

Uw ventilatiebox vervangen door Kemkens

Onze specialisten staan graag voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geïnteresseerd in
Foto mechanische ventilatiebox
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.