Cv-ketel huren inclusief service en onderhoud

 

Een nieuwe cv-ketel zonder grote investering? Huur voor een vast bedrag per maand en profiteer u nu van een tijdelijke actie. Na vijf jaar maandelijks opzegbaar!

Betrouwbaar en flexibel een cv-ketel huren

Gedurende vijf jaar betaald u ons een vast bedrag per maand en wij zorgen ervoor dat uw verwarmingsketel altijd goed en veilig werkt. Na deze periode kunt u de huur maandelijks opzeggen. Betrouwbaar en flexibel!

 

De voordelen van het huren van een cv-ketel

Een cv-ketel huren bij Kemkens betekent:

 • Flexibiliteit, maandelijks opzegbaar na 5 jaar
 • Geen grote eenmalige investeringen
 • 24/7 storingsdienst
 • Nooit meer omkijken naar onderhoud
 • Geen onverwachte kosten

Met een huurketel bent u dus altijd verzekerd van een warm huis! Is uw cv-ketel toe aan een onderhoudsbeurt? Dan komt één van onze deskundige monteurs bij u langs om deze uit te voeren. Is er in de tussentijd een onderdeel defect geraakt, ook dan worden deze kosteloos vervangen. Kortom, u hoeft nergens meer naar om te kijken.

 

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Voorkom een koude douche en vervang uw cv-ketel op tijd! Bij aanschaf van een nieuwe ATAG of Remeha cv-ketel ontvangt u tijdelijk € 100,- korting. Bovendien ontvangt u een voucherboekje met aantrekkelijke kortingen op energiebesparende producten die u ook bij Kemkens kunt aanschaffen, zoals zonnepanelen, ventilatie en een zonneboiler.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen en klaar bent voor de toekomst.

 

*De actie is geldig van 1 mei t/m 30 september 2022. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Een cv-ketel huren bij Kemkens

We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk!

Dit zijn de stappen:

 

1. Vul het formulier op deze pagina in.

2. Kies met behulp van één van onze adviseurs voor de juiste cv-ketel.

3. We installeren de ketel bij u thuis en nemen uw oude cv-ketel mee.

4. We houden uw cv-ketel in topconditie.

5. Mocht er toch iets mis gaan, staan we altijd voor u klaar.

 

Advies over het huren van een cv-ketel?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 
 

Voordelig huren met Intergas

Wij bieden u een ruim aanbod van hoogwaardige cv-ketels. Zo is er altijd wel een ketel die perfect aansluit op uw wensen en budget. Om de keuze makkelijker te maken hebben we hieronder drie scherp geprijsde cv-ketels van het merk Intergas voor u uitgelicht.

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 RFII A CW3

intergas kombi kompakt hre 24/18

 

 • Geschikt voor een klein huishouden
 • Bijvoorbeeld een appartement of tussenwoning
 • Milieubewust en zuinig met energie
 • Eenvoudig in gebruik

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 RFII A CW4

intergas kombi kompakt hre 28/24

 

 • Geschikt voor een middelgroot huishouden
 • Bijvoorbeeld een hoekwoning of een 2-onder-1 kap woning
 • Energiezuinig en betrouwbaar
 • Eenvoudig in gebruik

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 RFII A CW5

intergas kombi kompakt hre 36/30

 

 • Geschikt voor een groot huishouden
 • Bijvoorbeeld een vrijstaande woning
 • Royaal in warmte en warmwater
 • Milieubewust en zuinig met energie

 

 

Liever een cv-ketel van een ander merk?

Het is ook mogelijk om een cv-ketel te huren van het merk ATAG, AWB, Nefit, Remeha en Valliant. Klik op een van de logo's hieronder voor de mogelijkheden.

 

 

Cv-ketel huren of leasen?

Omdat wij u graag de beste en voordeligste opties bieden, kunt u bij ons geen cv-ketels meer leasen, maar wel huren. Lees hier de voordelen van huren ten opzichte van leasen:

 • Het leasen van een cv-ketel is duurder dan huren. Dit omdat u na afloop van het leasecontract eigenaar wordt van de cv-ketel. U leent als het ware het geld en dat betaalt u maandelijks terug met rente. Hierdoor is leasen maandelijks zo’n 5 euro duurder. Het huren van een cv-ketel kan al voor minder dan €1,- per dag.
 •  De levensduur van de cv-ketel is vaak langer dan het leasecontract. Tijdens het leasecontract is onderhoud in begrepen. Wanneer het leasecontract is afgelopen is de cv-ketel van u, wat betekent dat u ook zelf moet betalen voor onderhoud. Echter is dit vaak op een moment dat het risico op storingen en gebreken toeneemt.
 • Een leasecontract is niet overdraagbaar. Wanneer u gaat verhuizen kunt u het leasecontract dus niet overdragen aan een volgende eigenaar. Echter neemt u een cv-ketel niet mee naar een nieuw huis. Dit betekent dat u het volledig resterende bedrag in één keer moet afbetalen wanneer u gaat verhuizen. Een huurcontract kunt u echter wel overdragen bij een verhuizing.
 • Een cv-ketel leasen is niet interessant wanneer u op binnen 15 jaar over wilt op gasloos wonen. De overheid wilt dat iedereen in 2050 gasloos woont. Om dit te realiseren zullen de komende decennia stappen worden genomen om dit aantrekkelijker te maken voor u. Wanneer u kiest voor een cv-ketel leasen blijft het niet interessant om over te stappen, omdat u veel heeft betaald voor een cv-ketel. Wanneer u gasloos wonen in de toekomst overweegt dan is een cv-ketel huren daarentegen wel aantrekkelijk. U kunt uw huurcontract namelijk na twee jaar maandelijks opzeggen.

Reviews van klanten over aanschaf cv-ketel

Zij geven ons gemiddeld een 8.2 van de 10 4185
star star star star star 8.2/10 4185 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

Naar alle reviews

cv-ketel huren reviews

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.