Cv-ketel huren inclusief service en onderhoud

 

Overweegt u om een cv-ketel te huren? Een cv-ketel huren heeft veel voordelen. U hoeft geen grote eenmalige uitgave te doen. Daarnaast heeft u geen omkijken naar uw cv-ketel. Wij zorgen dat deze goed en veilig werkt. Voor een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten.

 

Cv-ketel huren

Een cv-ketel huren is de oplossing als u zorgeloos wilt genieten van een warm huis en warm water. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een goede en veilige cv-ketel. Bij het huren van een cv-ketel zit service en onderhoud inbegrepen. Hierdoor komt u niet voor grote onverwachte kosten te staan. Kortom, u heeft nergens meer omkijken naar.

 

Waarom een cv-ketel huren?

 • Geen grote investering: U hoeft geen cv-ketel te kopen, waardoor u geen grote investering hoeft te doen.
 • Een vast bedrag per maand: Al vanaf €30,- per maand kunt u zorgeloos genieten van een cv-ketel. Hoeveel u precies betaalt is afhankelijk van de cv-ketel die u huurt. Vraag hiernaast een advies aan en ontvang vrijblijvend een offerte.
 • Inclusief service en onderhoud: Bij het huren van een cv-ketel is service en onderhoud inbegrepen. U hoeft dus geen apart onderhoudscontract af te sluiten.
 • Zorgeloos genieten: U heeft geen zorgen over veiligheid, storingen en onderhoud. De cv-ketel krijgt regelmatig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften en storingen lossen we snel op onze 24/7 storingsservice. Dit zit in de huurprijs.
 • Flexibiliteit: Na de minimale huurperiode kunt u het contract maandelijks opzeggen.

 

Reviews van klanten over cv-ketel huren

 

Zij geven ons gemiddeld een 8.2 van de 10 4689
star star star star star 8.2/10 4689 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

 

Een cv-ketel huren van Kemkens

We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk!

Dit zijn de stappen:

 

1. Vul het formulier op deze pagina in.

2. U ontvangt een offerte op maat die aansluit bij uw woonsituatie en wensen

3. We installeren de ketel bij u thuis en nemen uw oude cv-ketel mee.

4. We houden uw cv-ketel in topconditie.

5. Mocht er toch iets mis gaan, staan we altijd voor u klaar.

 

 

Advies over het huren van een cv-ketel?

Laat hieronder uw gegevens achter en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen wij u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Wat is inbegrepen bij het huren van een cv-ketel?

Het huren van de cv-ketel is altijd inclusief installatie. U betaalt eenmalig installatiekosten van € 149,-. Wij zorgen voor vakkundige installatie volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. 

 

In het maandbedrag zit periodiek onderhoud inbegrepen. Het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerd door één van onze gecertificeerde monteurs. Is er een storing, dan lossen we deze snel op met onze 24/7 storingsservice, waarbij defecte onderdelen kosteloos worden vervangen.

Cv-ketel huren en installeren

Bij Kemkens bent u er zeker van dat uw cv-ketel veilig en volgens de installatievoorschriften wordt geïnstalleerd. Wij zijn erkend installatiebedrijf en onder andere in het bezit van het Bewijs van Vakmanschap CO en de CO-certificering (Gasketelwet). Onze monteurs zijn opgeleid volgens de nieuwe wet- en regelgeving en worden regelmatig bijgeschoold. Daarnaast zorgen onze monteurs ervoor dat de cv-ketel na installatie goed wordt afgesteld, zodat hij een hoger rendement behaalt.

 

 

Een cv-ketel kopen of huren?

Wilt u vergelijken of het kopen of het huren van een cv-ketel bij u past? We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet, zodat u het makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

 

Kopen

 • Eenmalige aanschaf- en installatiekosten
 • Direct eigenaar van ketel
 • 2 jaar all-in garantie
 • Zelf bepalen of u een service- & onderhoudsabonnement afsluit

Huren

 • U hoeft geen grote uitgave ineens te doen
 • U betaalt een laag vast bedrag per maand
 • Het huurcontract is overdraagbaar wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen
 • Gedurende de looptijd van het contract bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen

Hybride ready cv-ketel huren

Bent u van plan om een hybride warmtepomp aan te schaffen voor uw woning? Alle cv-ketels die wij aanbieden zijn hybride-ready. Dat houdt in dat u deze geschikt zijn om samen te werken met een hybride warmtepomp

 

Vanaf 2026 is het verplicht om bij de vervanging van de cv-ketel een hybride warmtepomp te plaatsen. Het is dan nog steeds mogelijk om een cv-ketel huren, dit in combinatie met een warmtepomp. Uitzondering zijn gevallen waarbij de woning al een hybride warmtepomp heeft en waarbij de cv-ketel eerder aan vervanging toe is dan de warmtepomp. In dat geval mag u de cv-ketel wel vervangen voor een nieuwe cv-ketel.

 

Goedkoop een cv-ketel huren

Wij bieden u een ruim aanbod van hoogwaardige cv-ketels. Zo is er altijd wel een ketel die perfect aansluit op uw wensen en budget. Om de keuze makkelijker te maken hebben we hieronder drie scherp geprijsde cv-ketels van het merk Intergas voor u uitgelicht.

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 RFII A CW3

intergas kombi kompakt hre 24/18

 

 • Geschikt voor een klein huishouden
 • Bijvoorbeeld een appartement of tussenwoning
 • Milieubewust en zuinig met energie
 • Eenvoudig in gebruik

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 RFII A CW4

intergas kombi kompakt hre 28/24

 

 • Geschikt voor een middelgroot huishouden
 • Bijvoorbeeld een hoekwoning of een 2-onder-1 kap woning
 • Energiezuinig en betrouwbaar
 • Eenvoudig in gebruik

 

Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 RFII A CW5

intergas kombi kompakt hre 36/30

 

 • Geschikt voor een groot huishouden
 • Bijvoorbeeld een vrijstaande woning
 • Royaal in warmte en warmwater
 • Milieubewust en zuinig met energie

 

 

A-merk cv-ketel huren

Het is ook mogelijk om een cv-ketel te huren van het merk ATAG, AWB, Nefit, Remeha en Valliant. Klik op een van de logo's hieronder voor de mogelijkheden.

 

Reviews van klanten over cv-ketel huren

Zij geven ons gemiddeld een 8.2 van de 10 4689
star star star star star 8.2/10 4689 beoordelingen
Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan

Naar alle reviews

cv-ketel huren reviews

Veelgestelde vragen over cv-ketel huren

U huurt bij Kemkens al een cv-ketel vanaf € 31,- per maand. In dit maandbedrag zit periodiek onderhoud en het oplossen van storingen inbegrepen. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden kosteloos vervangen.


In en na 2026 kunt u een cv-ketel huren. Wel moet u rekening houden met de warmtepompwetgeving die vanaf dat moment geldt. Deze wetgeving houdt in dat u bij de vervanging van de cv-ketel minstens een hybride warmtepomp moet plaatsen.

 

Heeft u al een warmtepomp en is uw cv-ketel toe aan vervanging? In dat geval mag u alleen de cv-ketel vervangen en kunt een nieuwe cv-ketel huren.


Ja, het is mogelijk om een cv-ketel te huren in combinatie met een warmtepomp.


Ja, ik wil ook een cv-ketel huren

Wilt u een cv-ketel huren? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een offerte!

 

Ja, ik wil een cv-ketel huren

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.