Cv-ketel merken

 

Ontdek hier ons brede assortiment cv-ketel merken. Wij hebben geen binding met fabrikanten of importeurs, u bent bij ons dus verzekerd van een objectief advies én een lage energierekening!

Cv-ketel aanbod van diverse A-merken

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen? Kemkens biedt u een breed aanbod aan cv-ketels, HR-ketels en combiketels en andere verwarmingsketels van diverse top merken. De merken die wij aanbieden zijn Remeha, AWB, Atag, Intergas, Nefit en Vaillant. De ketels van deze merken combineren de laagste stookkosten met een hoog rendement. Dat is fijn voor het milieu én voor uw portemonnee.

 

Onze cv-ketel merken

Door ons grote aanbod in cv-ketel merken is er altijd wel een merk dat bij u past. Kemkens is niet gebonden aan fabrikanten of importeurs, waardoor wij merkonafhankelijk zijn. Bij ons krijgt u dan ook altijd het beste advies voor uw situatie en kijken we welk merk het beste bij uw wensen aansluit. We hebben de cv-ketel merken hieronder voor u op een rijtje gezet:

ATAG

Atag biedt kwaliteit door haar jarenlange expertise. Ze streven naar een duurzaam en comfortabel leven. Al meer dan 500.000 huishoudens profiteren van hun prijswinnende verwarmingsproducten.

 

 

Bekijk cv-ketels

AWB

AWB staat bekend om haar goede prijs/kwaliteitverhouding. AWB produceert energiezuinige producten van duurzaam materiaal. Daarnaast staat innovatie hoog in het vaandel bij AWB.

 

 

Bekijk cv-ketels

Intergas

Intergas is marktleider op het gebied van HR-ketels. De cv-ketels van Intergas staan garant voor slimme en innovatieve producten. Intergas maakt gebruik van duurzame energiebronnen en ontwerpt hightech warmteoplossingen.

 

Bekijk cv-ketels

Nefit

Nefit heeft al meer dan 100 jaar ervaring en is koploper op het gebied van verwarmingsproducten. Nefit biedt duurzame en energiebesparende cv-ketels. 

 

 

Bekijk cv-ketels

Remeha

Remeha biedt al 80 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze leveren cv-ketels aan Nederland en ver daarbuiten en streven naar optimaal comfort.

 

 

 

Bekijk cv-ketels

Vaillant

Vaillant is internationaal marktleider op het gebied van verwarmingstechnologie en de op een na grootste fabrikant in Europa. Zij streven naar optimaal comfort en kwaliteit met als uitgangspunt gebruiksgemak.

 

Bekijk cv-ketels

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding! Bij aanschaf van een nieuwe Remeha, Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u nu tot € 150,- korting. U ontvangt € 150,- korting bij koop of € 100,- korting bij huur.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Meer weten over onze CV-ketels?

Vul hier je gevens in en onze adviseurs bellen je binnen enkele werkdagen terug!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?
Ook interesse in een warmtepomp?
 

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.