Nieuws

 

Lees hier al het nieuws rondom Kemkens cv installateur.

Kemkens verstevigt haar positie in Zeeland met de overname van Switch Elektro

Kemkens heeft in januari overeenstemming bereikt over de overname van Switch Elektro uit Koudekerke. Switch Elektro wordt daarmee een zelfstandig onderdeel binnen de Kemkens Groep waarbij zij onder hun vertrouwde merknaam en management blijft opereren. Met de overname versterkt Kemkens haar geografische positie in Zeeland.

Lees meer

Kemkens Solar verhuisd naar nieuw pand

Sinds januari van dit nieuwe jaar is Kemkens Solar te vinden aan de Griekenweg nummer 20 in Oss. Een verhuizing die het bedrijf veel nieuwe mogelijkheden biedt en klaar maakt voor de toekomst.

Lees meer

Kemkens voldoet aan de CO-certificering (gasketelwet)

Op 1 oktober 2020 is de CO certificering (gasketelwet) ingegaan. Dat houdt in dat alleen gecertificeerde, vakbekwame monteurs van gecertificeerde bedrijven mogen werken aan gasverbrandingsinstallaties en deze inbedrijf mogen stellen. Om aan deze wetgeving te voldoen moeten alle medewerkers die aan verbrandingstoestellen werken een theorie- en praktijkexamen afleggen en bedrijven moeten zich (laten) certificeren. De handhaving van de certificering start op 1 januari 2023. Kemkens voldoet aan de nieuwe CO-certificering!

Lees meer

Met 3iv van het gas af zonder buitengevelisolatie

De aanpak van bestaande woningen naar volledig elektrisch is één van de grootste uitdagingen van de transitie naar een CO2-neutrale woningvoorraad. Atriensis innovatie lanceert een betaalbaar alternatief: 3iv. In heel Nederland werken zij samen met verschillende partners. Samen met Hendriks Coppermans gaan wij dit samenwerkingsverband aan voor de regio Zuid. 

Lees meer

Tijdelijk extra subsidie voor woningisolatie

Vanaf 1 juni 2020 kunnen woningeigenaren tijdelijk gebruik maken van een verhoogde subsidie voor isolatie van hun woning.

Lees meer

Maatregelen coronavirus

Wij hebben veel contact met bewoners, waaronder ook kwetsbare groepen. Om verdere besmetting van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen, volgen wij de richtlijnen van het RIVM en hanteren wij eigen, aanvullende maatregelen.

Lees meer

Kemkens groeit opnieuw na overname Werkendamse Verwarmings Installatie en Werkendamse Verwarmings Centrale

Kemkens en De Werkendamse Verwarmings Installatie en Werkendamse Verwarmings Centrale (handelsnaam: De Werkendamse) hebben overeenstemming bereikt over een 90% aandelen overname. Deze overname is in omvang de grootste overname uit de geschiedenis van de Kemkens Groep.

Lees meer

Kemkens en Essent helpen woningcorporaties verduurzamen

Om woningcorporaties te helpen met verduurzamen van hun woningvoorraad hebben we in samenwerking met Essent en andere servicepartners het nieuwe platform Wooneffect.nl gelanceerd

Lees meer

Kemkens test de Mercedes-Benz eVito

Als duurzame energiespecialist wil Kemkens ook intern inzetten op een groene toekomst. Om te onderzoeken hoe het wagenpark energiezuiniger kan worden, is de Mercedes-Benz eVito van Rüttchen Automotive getest.

Lees meer

BAM Energy Systems en servicepartners van Essent verduurzamen gebouwde omgeving effectiever

Kemkens verzorgt samen met de andere service partners de komende 4 jaar het onderhoud aan de klimaatinstallaties die BAM realiseert. Op donderdag 11 juli 2019 is de samenwerkingsovereenkomst getekend. Samen wordt er een landelijke dekking gerealiseerd om BAM te ondersteunen bij zoveel mogelijk projecten.

Lees meer

Zonnige toekomst met verlenging huidige subsidieregeling

Goed nieuws! Het kabinet verlengt de huidige subsidieregeling voor zonnepanelen tot 2023! De regeling zorgt ervoor dat het voor consumenten en MKB-ondernemers financieel aantrekkelijk blijft om te investeren in duurzame energie-oplossingen.

Lees meer

Monteurs van Kemkens ontvangen als eerste bewijzen van vakbekwaamheid Koolmonoxidepreventie

Zes monteurs (zowel installatie- als onderhoudsmonteurs) van Kemkens hebben op dinsdag 21 mei 2019 de vakbekwaamheid Koolmonoxidepreventie ontvangen. De certificaten zijn uitgereikt door Doekle Terpstra van Techniek Nederland. 

Lees meer

Zonnige start 2019: bovengemiddelde opbrengst voor zonnepaneelsytemen

De opbrengst van een gemiddeld zonnepanelensysteem* lag over de eerste vier maanden van dit jaar 16% hoger dan het langjarig gemiddelde (de periode 1989 - 2018). Met name de maanden februari en april waren zeer gunstig.

Lees meer

1500 monteurs gezocht via nieuw platform energiemonteurs.nl

Kemkens en de overige Service Partners van Essent zien een toenemende groei in de vraag naar zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. De invulling van het klimaatakkoord zal leiden tot een nog grotere vraag naar verduurzamingsmaatregelen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn er de aankomende drie jaar zeker 1.500 monteurs nodig.

Lees meer

Joep Kemkens is Osse Ondernemer van het Jaar 2019

Joep Kemkens, directeur en eigenaar, is op 16 maart jl. tijdens de Business Gala Oss benoemd tot de nieuwe Osse Ondernemer van Jaar.

Lees meer

Consumentenbond adviseert over onderhoud cv-ketel

Regelmatig onderhoud van de cv-ketel is belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid en gezondheid van u en uw gezin. Een goed werkende cv-ketel gaat langer mee, zorgt voor een besparing op energiekosten en verkleint de kans dat u in de kou komt te zitten door een storing of defect. Ook de Consumentenbond is het hiermee eens.

Lees meer

Kemkens doet strategische overname door acquisitie P. Jansen Installatietechniek

Energiespecialist Kemkens B.V. en P. Jansen Installatietechniek B.V. hebben op 24 januari jl. hun handtekening gezet onder een vergaande strategisch samenwerking.

Lees meer

Janne (10) stuurt zichzelf in de prijzen tijdens Dag van de Techniek

Op zaterdag 10 maart was Kemkens gastheer van de Dag van de Techniek. Bij hun eigen stand konden kinderen meedoen aan een speciale rijvaardigheidstest. Van alle deelnemers was de 10-jarige Janne van Leur uit Haren uiteindelijk de beste. Op vrijdag 23 maart ontving ze uit handen van directeur Henri Elsen haar prijs.

Lees meer

Ook Kemkens draagt bij aan stevige vermindering gasgebruik in Nederland

Gisteravond ondertekenden 15 energiebedrijven en milieuorganisaties, waaronder Essent, een manifest. Als onderdeel van het samenwerkingsverband met Essentgroep ondersteunt Kemkens dit voorstel om vanaf 1 januari 2021 de traditionele gasgestookte CV-ketels geleidelijk te vervangen door een hybride systeem, een warmtepomp of andere nieuwe alternatieven.

Lees meer

Kemkens behoudt trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Op 1-7-2016 is ons PSO-certificaat verlengd. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Kemkens niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in onze eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Lees meer

Kemkens bouwt aan een duurzame toekomst

Het hoofdkantoor van Kemkens aan de Merwedestraat 58 te Oss krijgt een complete metamorfose.

 

Lees meer

€ 70 miljoen subsidie voor duurzame energie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers van Kemkens.

(Subsidie kan aangevraagd worden vanaf 04-01-2016 09:00 uur t/m 31-12-2016 17:00 uur)

 

Lees meer

Energielabel voor cv-ketels: haal nog meer uit je ketel

Vanaf 26 september 2015 krijgen nieuwe cv-ketels een energielabel.

 

Lees meer

Meer slachtoffers door koolmonoxide

De afgelopen jaren zijn er steeds meer slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging als gevolg van problemen met cv-ketels.

 

Lees meer

Delta Gasservice wordt Kemkens!

Het Osse installatie- en onderhoudsbedrijf Kemkens heeft met ingang van 1 januari 2014 Delta Gasservice in Middelburg overgenomen.

 

Lees meer

Zorg voor voldoende ventilatieopeningen in uw huis

Als u uw woning niet voldoende ventileert, dan kunt u last krijgen van vocht of zelfs schimmel in huis en dat is natuurlijk niet goed voor de gezondheid.

 

Lees meer

Draai regelmatig aan de radiatorknoppen

Draai regelmatig aan de knoppen van de radiatoren zodat deze goed beweegbaar blijven.

 

Lees meer

Houd uw radiatoren schoon

Stof op uw radiator kan ervoor zorgen dat deze zijn warmte niet meer efficiënt af kan geven en dit leidt tot onnodige kosten.

 

Lees meer

Zet uw klokthermostaat niet uit

Bespaar 7% van uw energieverbruik van de verwarming, door de thermostaat overdag 1 graad lager te zetten.

 

Lees meer

Overname Energie Service Zuid-Gelderland B.V.

Op 19 april 2011 heeft Kemkens de activiteiten van Energie Service Zuid-Gelderland B.V. te Nijmegen overgenomen.

 

Lees meer

 

Meer weten over ons nieuws?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.