Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Dat vinden wij erg jammer! Het is namelijk onze prioriteit om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij willen er dan ook graag alles aan doen om uw ontevredenheid weg te nemen en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen.

 

Om u en onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u ons op de hoogte stelt van uw klacht over onze service of over onze manier van werken. Alleen dan kunnen wij samen met u naar een oplossing zoeken. Ons doel is om elke klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.

 

Uw klacht melden

Als u uw gegevens en klacht aan ons kenbaar maakt via het formulier, dan zullen wij contact met u opnemen om samen met u naar een oplossing te zoeken. U kunt ook direct bellen naar 088-5050300. Wij staan voor u klaar.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.