Kemkens cv-installateur

 

Kemkens denkt vanuit uw problemen en probeert ze met haar hoogstaand onderhoud en service programma te voorkomen. Lees op deze pagina meer over ons bedrijf.

Heeft u een dringende vraag? Onze experts kunt u bereiken via 088-5050300 of via verkoop@kemkens.nl.

De geschiedenis van Kemkens

Kemkens is al opgericht in 1849. Initieel was de bedrijfsvoering echter wat anders dan nu. Zo wordt in 1919 bijvoorbeeld een octrooi voor een aardappelrooimachine verkregen en in 1922 verkoopt men zelfs fietsen mét gratis rijlessen! In 1952 wordt een nieuwe volledig elektrisch gedreven smederij geopend. Rond de 60er jaren komen we in een stroomversnelling door de megaorder een groot deel van de Maaskant op het waterleidingnet aan te sluiten. Steeds meer gingen we ons richten op installatietechniek en dienstverlening rond energie en water.
 
In 1978 start Kemkens de afdeling gasservice. Door de continue groei wordt ons kantoor te klein en in 1982 wordt een locatie van 5.500 m2 in Oss met kantoren, showroom en magazijn betrokken. In 1992 gaat Kemkens zich meer en meer richten op de cv installatie werkzaamheden en het verkopen en verhuren van cv-ketels incl. onderhoud en een jaar later is Kemkens de 1e in Nederland die wordt gecertificeerd als "Waarborg servicebedrijf".
 
Sinds 2002 hebben we de nadruk gelegd op de klantenservice door de gehele bedrijfsstructuur effectief in te richten en te ondersteunen met de meest moderne ICT hulpmiddelen. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter bedienen, beschikken wij over alle informatie en historie van uw cv-ketel en kunnen wij ervoor zorgen dat onderhoud regelmatig plaatsvindt en een storing zo snel mogelijk wordt opgelost.
 
Kemkens blijft groeien. Sinds 2008 zijn er een aantal overnames geweest, zoals de overname van Energie Service Zuid-Gelderland, Q-Energy in Eindhoven en Delta Gasservice in Zeeland. Sun&Wind Energy (Schaijk), P. Jansen Installatietechniek (Bergen op Zoom), De Werkendamse Verwarmings Industrie en De Werkendamse Verwarmings Centrale (Werkendam) zijn sinds 2019 en 2020 onderdeel van Kemkens. En sinds 2024 is ook Switch Elektro uit Koudekerke hier aan toegevoegd. Inmiddels hebben wij 7 vestigingen, meer dan 600.000 tevreden klanten en ruim 460.000 toestellen in beheer. 

 

 

 

werkgebied kemkens

Werkgebied van Kemkens

Door de overnames hebben we nu een uitgebreid werkgebied en meerdere vestigingen en bedienen daarmee de gehele regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. Wij zijn gevestigd in:

  • Oss
  • Eindhoven
  • Oosterhout
  • Middelburg
  • Koudekerke
  • Bergen op Zoom
  • Werkendam

Kemkens is daarnaast vaste servicepartner van Essent en werkt ook samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs en 600 servicemonteurs, verzorgen we het warmtecomfort van uw woning.

 

Lees meer

Nieuws

Lees al het nieuws rondom duurzame energie, cv-ketels, ventilatie en nog veel meer. Ook houden we u graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Kemkens zelf.

 

Nieuws

Essent Servicepartners

Kemkens is 1 van de servicepartners van Essent. Kemkens zorgt, samen met de andere servicepartners, voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, Onderhoud, Zonne-energie, Isolatie en Ventilatie. Mocht u niet woonachtig zijn in Noord-Brabant, Zeeland of Zuid-Gelderland, waar wij als Kemkens actief zijn, dan verwijzen wij u graag door naar de andere servicepartners van Essent.

 

Bekijk servicepartners

Vacatures

Door de toenemende groei van Kemkens zijn wij met grote regelmaat op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Bekijk snel al onze openstaande vacatures, of verstuur een open sollicatie.

 

Vacatures

Stel een vraag aan onze adviseurs

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.