Airco huren en laten installeren

 

Wilt u een vaste airco huren? Dat kan bij ons! Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in uw huiskamer of slaapkamer, vooral tijdens de warmere dagen. Bij ons huurt u een split airco van Daikin voor een vast bedrag per maand, inclusief service en onderhoud.

Split airco huren?

Met een huur vaste (split) airco bent u verzekerd van een aangenaam binnenklimaat en heeft u nergens omkijken naar. Als u bij Kemkens een airconditioning huurt, dan krijgt u een energiezuinige airco tegen een vast laag bedrag per maand, inclusief service en onderhoud en zonder onverwachte kosten. Wij nemen contact met u op wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. En gaat er onverhoopt een onderdeel kapot, dan vervangen we hem gratis. Zo heeft u altijd een goed werkende airco. Kortom: met een huur split airco van Kemkens geniet u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat in uw woning.

 

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Hiervoor komen wij bij u thuis voor een adviesgesprek waarin we uw wensen bespreken en vrijblijvend een offerte op maat uitbrengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Wilt u liever een airco kopen in plaats van huren? Geen probleem, ook dat kan bij Kemkens.

 

Voordelen airco huren bij Kemkens

Een airco huren bij Kemkens betekent:

 • Geen grote eenmalige investeringen
 • Snelle plaatsing binnen enkele weken
 • Geen omkijken naar onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen onverwachte kosten
 • A-merk airconditioning met laag energieverbruik

Is uw huis geschikt voor een airco?

Vanaf 1 april 2021 zijn er door de overheid strengere geluidseisen gesteld voor (nieuw te plaatsen) airco’s. Hierbij gaat het om het geluid dat een buitenunit maximaal mag produceren. Hierdoor kan helaas niet meer bij alle type woningen een airco geplaatst worden. Bekijk de geluidseisen van een airco dus goed wanneer u overweegt om een airco te huren.

 

Meer over de geluidseisen

 

Aanbod Daikin split-unit airco's

Wij bieden verschillende split-unit airco's van Daikin. Een split-unit airco bestaat uit een wandmodel (binnenunit) en een buitenunit. De airco's van Daikin maken voor 80% gebruik van de energie uit de buitenlucht. De modellen zijn uitgerust met een kenmerkende inventertechnologie, waardoor het energieverbruik tot 30% wordt verlaagd. Daarnaast zijn de airco's bijna geruisloos en zeer geschikt voor de slaapkamer. En door het strakke design past een Daikin airco in ieder interieur.

 

Daikin Comfora

Daikin Comfora

 

 • Koelt, verwarmt, ontvochtigt en ventileert
 • Fluisterstille werking
 • Energielabel A++
 • Ruimtebesparend, eigentijds wandmodel

Huur: vanaf € 30,70 p.m.

Installatiekosten: vanaf € 149,- (eenmalig)

 

Lees meer

Daikin Perfera

Daikin Perfera

 

 • Koelt, verwarmt, ontvochtigt en ventileert
 • Nauwelijks hoorbaar
 • Energielabel A+++
 • Energiebesparende stand-by modus

Huur: vanaf € 33,80 p.m.

Installatiekosten: vanaf € 149,- (eenmalig)

 

Lees meer

Onze klanten zijn erg tevreden voor ons

Zij geven ons gemiddeld een 8.4 van de 10 26881
star star star star star 8.4/10 26881 beoordelingen
Bovendien beveelt 95% van onze klanten ons aan

Naar alle reviews

 

Airco aanvragen tijdelijk niet mogelijk

Het is op dit moment erg druk, waardoor we helaas geen nieuwe aanvragen voor een airco in behandeling kunnen nemen. We kunnen op dit moment niet zeggen hoe lang deze situatie zal duren. Onze excuses voor het ongemak.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.