Ontvang nu tot € 150,- korting bij een nieuwe cv-ketel

 

Dit is hét moment om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen bij Kemkens. Bij diverse actiemodellen cv-ketels profiteert u nu van een tijdelijke actie. Vraag meteen een offerte aan en profiteer nu, want voor deze tijdelijke actie geldt Op=Op.*

Op zoek naar een nieuwe ketel? Kies voor Kemkens!

Wanneer u een nieuwe ketel zoekt, wilt u natuurlijk dat deze optimaal past bij uw persoonlijke situatie. Wanneer u tegen vragen aanloopt als: ‘Hoeveel vermogen moet mijn nieuwe ketel hebben voor mijn woning?’ of ‘Levert de ketel genoeg warm water voor mijn gezinssamenstelling?’ en ‘Kan ik het beste een ketel huren of kopen?’, dan kunt u zich op onze website oriënteren en daarnaast staan onze adviseurs voor u klaar om u van deskundig en merkonafhankelijk advies te voorzien. Altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen en altijd op de manier waar u de voorkeur aan geeft: een afspraak bij u thuis of via online contact. U kunt ook onze veelgestelde vragen over cv-ketels bekijken.

 

Direct een offerte

 • Offerte via de mail
 • Binnen één werkdag ontvangen
 • Gratis en vrijblijvend

Cv-ketel keuzehulp

 • 5 eenvoudige stappen
 • Vind de cv-ketel die bij u past
 • Direct cv-ketel advies

Cv-ketel top 10

 • Best verkochte cv-ketels
 • Profiteer van de actie
 • Alles op een rijtje

Unieke actie bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel*

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding! Bij aanschaf van een nieuwe Remeha, Nefit of Intergas cv-ketel ontvangt u nu tot €150,- korting. U ontvangt €150,- korting bij koop of €100,- korting bij huur.

 

Een ideaal moment dus om een nieuwe cv-ketel te kopen of huren. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel kunt wonen.

 

*De actie is geldig t/m 30 september 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

 

Een ketel kopen of huren?

Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen. Om u te helpen een keuze te maken tussen het kopen of huren van een ketel, hebben we de verschillende opties op een overzichtelijke wijze voor u weergegeven. Zo kunt u zelf bepalen wat het beste bij u past.
 

Kopen

 • Eenmalige aanschaf- en installatiekosten
 • Direct eigenaar van ketel
 • 2 jaar all-in garantie
 • Zelf bepalen of u een service- & onderhoudsabonnement afsluit

Huren

 • U hoeft geen grote uitgave ineens te doen
 • U betaalt een laag vast bedrag per maand
 • Het huurcontract is overdraagbaar wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen
 • Gedurende de looptijd van het contract bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen

 

Merkonafhankelijk en objectief ketels kopen of huren

Op zoek naar een nieuwe ketel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze voor een ketel en of kopen of huren de meest interessante optie voor u is. Kemkens is niet gebonden aan bepaalde fabrikanten of importeurs. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden álle merken ketels aan. U kunt dus verzekerd zijn van een objectief advies.
 

Met de ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van service en onderhoud van een kleine 400.000 ketels hebben wij een top 6 opgesteld van de ketelmerken waarmee wij de beste ervaring hebben. Klik op de logo’s van de merken voor meer informatie.
 

 

Uw voordelen van het Kemkens ketel totaalpakket

Wij bieden u een compleet ketel totaalpakket. Al meer dan 400.000 huishoudens in Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland gingen u voor en kozen voor onze kwaliteit en deskundigheid.

Gratis, merkonafhankelijk advies

Gratis, merkonafhankelijk advies

Cv-ketel

Cv-ketel

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Deskundige monteurs

Deskundige monteurs

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Altijd een unieke actie

Altijd een unieke actie

Werkgebied cv-ketels

Bij ons kunt u cv-ketels huren, kopen en uw cv-ketel laten onderhouden in de regio's Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. Wilt u meer informatie over de service bij u in de buurt? Klik dan op een van onderstaande regio's:

 

Meer weten over cv-ketels?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?*
Heeft u nog opmerkingen?
Ook interesse in een warmtepomp?
 

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.