Energiekosten besparen met dakisolatie?

 

Wist u dat het dak van uw woning een van de grootste bronnen van warmteverlies is? Door uw dak te laten isoleren, kunt u jaarlijks flink besparen op uw energierekening.

 

Jaarlijkse energiebesparing, voor een gemiddelde eengezinswoning € 800,- (Bron: Milieu Centraal).

Dakisolatie

Dakisolatie kan aan zowel de binnenzijde als buitenzijde van het dak aangebracht worden. Welke manier en welk materiaal in uw situatie het beste is, wordt door onze isolatie experts ter plekke beoordeeld op basis van de technische mogelijkheden en uw persoonlijke wensen voor bijvoorbeeld geluiddemping of brandveiligheid. Waarvoor u ook kiest, dakisolatie kan snel en eenvoudig binnen één dag aangebracht worden.

 

Welke voordelen biedt dakisolatie?

  • Er gaat geen warmte via het dak van uw woning verloren.
  • U creëert zowel in de winter als zomer meer wooncomfort op de bovenste verdieping.
  • Jaarlijkse energiebesparing, voor een gemiddelde eengezinswoning € 800,- (Cijfers Milieu Centraal).
  • Verbetering van het energielabel en de totale waarde van uw woning.

Wanneer het dak van uw woning niet geïsoleerd is, kan doordat warme lucht opstijgt, hiervan wel 30% via het dak verloren gaan. Dit is eenvoudig te voorkomen door dakisolatie.

 

Om te profiteren van de voordelen van dakisolatie moet u de eigenaar van uw woning zijn (geen huurwoning) en niet in een appartement of flat wonen. Daarnaast dient uw woning voor 1985 gebouwd te zijn, want woningen na 1985 zijn in het algemeen goed geïsoleerd. Is dit op uw woning van toepassing dan is het vaak mogelijk om de dakisolatie binnen 1 dag te voorzien.

 

Meer weten over dakisolatie?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.