De stap naar een duurzame woning

 

Gasloos wonen: wat heeft u nodig en waar begint u? We kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt wat in uw situatie de beste oplossing is die aansluit bij uw wensen en woonsituatie. Waar moet u aan denken bij het woord verduurzaming en welke mogelijkheden zijn er? Dat leest u in onze hulpgids.

Ontvang de gratis hulpgids 'De stap naar een duurzame woning'

Op dit moment leest u veel over de energietransitie richting gasloos wonen. Hoe maakt u stap voor stap de keuze voor duurzaam wonen? En welke stappen kunt u al maken richting verduurzaming? Wij helpen u hier graag bij. Met deskundig advies, maar ook met het klaarmaken van uw woning voor een groene(re) toekomst. 

In de hulpgids leest u o.a.

  • waarom isolatie de eerste stap is richting verduurzaming
  • wat de voordelen zijn van een warmtepomp
  • hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen

De hulpgids direct in uw mailbox

In de gids kunt u alles lezen over de stappen die gezet kunnen worden richting verduurzaming en wat Kemkens hierin voor u kan betekenen. Van isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp tot subsidies en regelingen. U leest er alles over in onze gids. Vraag hem vandaag nog aan door hiernaast uw gegevens in te vullen. U ontvangt de hulpgids dan in de mail. 

 

 

 

Hulpgids aanvragen

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.