Joep Kemkens is Osse Ondernemer van het Jaar 2019

18-3-2019

 

Joep Kemkens, directeur en eigenaar, is op 16 maart jl. tijdens de Business Gala Oss benoemd tot de nieuwe Osse Ondernemer van het Jaar. 

 

Volgens burgermeester en tevens voorzitter van de jury Wobine Buijs onderscheidt Joep Kemkens zich op veel manieren: hij is onder meer voorzitter van de Osse Industriële Kring (OIK), staat voor krachtig ondernemend Oss en geeft daar binnen het IOK en de Kracht van Oss zelf mee vorm aan.

 

Onder leiding van Joep Kemkens groeide het bedrijf Kemkens, een familiebedrijf uit 1857, uit tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis in de regio Noord-Brabant en Zeeland. Daarnaast bouwde Kemkens het eerste energie neutrale bedrijfspand in Oss. Bovendien voert het bedrijf het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen waarmee het arbeidsplaatsen creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Oss is trots op deze ondernemer en het bedrijf", sprak Buijs.

 

Joep Kemkens is vereerd, verrast en dankbaar. "Een benoeming die veel blijk van waardering geeft waar ik zeer dankbaar voor ben. Niet alleen een waardering voor mij, maar met name ook voor mijn ouders als grondleggers van het bedrijf en de naaste familie. En niet vergeten de medewerkers. De opbouw van het bedrijf is een teamprestatie waar velen aan hebben bijgedragen en velen nog dagelijks hun steentje aan bijdragen", aldus Joep Kemkens.

 

< terug naar nieuws

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.