Geiser huren, kopen of onderhoud problemen?

 

Heeft u geen combi cv-ketel of wilt u in uw woning ergens snel over warm water beschikken, dan kan een geiser de oplossing zijn. Geisers leveren snel, onbeperkt en goedkoop warm water. Weten welke geiser geschikt is voor u? Neem contact op met onze adviseurs.

Soorten geisers en verschillen

Een geiser warmt het water op op het moment dat de warmwaterkraan opengedraaid wordt. Geisers kunnen grofweg in twee hoofdcategorieën onderverdeeld worden: gasgestookte en elektrische geisers. Geisers kunnen ook open of gesloten zijn.

 

Daarnaast worden geisers vaak ingedeeld op basis van de hoeveelheid warm water die ze kunnen leveren. Zo zijn er keukengeisers die doorgaans tussen de 2,5- 5 liter per minuut leveren. Of badkamergeisers die zo’n 10-15 liter warm water per minuut kunnen produceren.

 

U kunt bij ons geisers huren of kopen. In beide gevallen bieden wij u een geiser van een topmerk. Huurt u een geiser, dan zijn storingen en onderhoud opgenomen in uw vaste maandbedrag.

  • Snel warm water bij het tappunt.
  • Onbeperkt warm water. 
  • Zuinig in gebruik.
  • Hoog rendement.
  • Lager huur- of aanschafbedrag in vergelijking tot een boiler. 

Open geiser

Een open geiser haalt de lucht voor de ontbranding uit de omgeving, vandaar dat hierbij een goed geventileerde omgeving noodzakelijk is.

Gesloten geiser

Een gesloten geiser heeft een eigen aanvoer voor verse lucht en onttrekt geen lucht aan de omgeving. Wij adviseren vaak om voor een gesloten geiser te kiezen, aangezien deze de veiligheid beter kan waarborgen.

Geiser onderhoud

Om heel het jaar lang gegarandeerd te zijn van een goed werkende geiser, kunt u bij ons een service- & onderhoudsabonnement voor uw geiser afsluiten.

Onderhoud geiser

Hoewel geisers vaak eenvoudig te bedienen zijn en niet gemakkelijk stuk gaan, is periodiek onderhoud aan deze toestellen wel gewenst. Om heel het jaar lang gegarandeerd te zijn van warm water, kunt u bij ons een service- & onderhoudsabonnement voor uw geiser afsluiten. Mocht uw geiser afgezien van het periodieke onderhoud, onverhoopt niet naar behoren functioneren, dan bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

 

Ondervindt u momenteel problemen met uw geiser, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5050300 of gebruik het contactformulier, zodat wij uw probleem zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen.

 

Gratis persoonlijk advies?

 

Direct contact

Wilt u direct contact met 1 van onze medewerkers?

Bel dan met: 088-5050300

Contactformulier

Verstuurt u liever uw vraag via het contactformulier? Wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Meer weten over geisers?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

 

Wilt u weten hoe Kemkens omgaat met uw persoonsgegevens, bekijk dan ons privacy statement.

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.