Geiser huren, kopen of onderhoud problemen?

 

Heeft u geen combi cv-ketel of wilt u in uw woning ergens snel over warm water beschikken, dan kan een geiser de oplossing zijn. Geisers leveren snel, onbeperkt en goedkoop warm water. Weten welke geiser geschikt is voor u? Neem contact op met onze adviseurs.

Soorten geisers en verschillen

Een geiser warmt het water op op het moment dat de warmwaterkraan opengedraaid wordt. Geisers kunnen grofweg in twee hoofdcategorieën onderverdeeld worden: gasgestookte en elektrische geisers. Geisers kunnen ook open of gesloten zijn.

 

Daarnaast worden geisers vaak ingedeeld op basis van de hoeveelheid warm water die ze kunnen leveren. Zo zijn er keukengeisers die doorgaans tussen de 2,5- 5 liter per minuut leveren. Of badkamergeisers die zo’n 10-15 liter warm water per minuut kunnen produceren.

 

Nieuwe geiser nodig? Momenteel bieden wij een alternatief warmwatertoestel. Wij bieden u een combiketel van een topmerk aan die ook alleen warm water kan leveren en daarom geschikt is om in te zetten als geiser. U kunt bij ons al een geiser huren voor €17,95 per maand. Storingen en onderhoud zijn opgenomen in uw vaste maandbedrag. Wel dient u waarschijnlijk rekening te houden met aanpassingen in het waterleidingwerk. Onze adviseur zal dit van tevoren met u bespreken, zodat u weet wat er aangepast moet worden en wat daar de kosten voor zullen zijn.

 Intergas Kombi Kompact HRE 24/18A ww

 

                       
  • 10 liter warm water (40°C) per minuut
  • Zuinig met energie

                         Huur: € 17,95 p.m.

                           Installatiekosten € 149,- (eenmalig)

 

                 Direct aanvragen

Open geiser

Een open geiser haalt de lucht voor de ontbranding uit de omgeving, vandaar dat hierbij een goed geventileerde omgeving noodzakelijk is.

 

 

Gesloten geiser

Een gesloten geiser heeft een eigen aanvoer voor verse lucht en onttrekt geen lucht aan de omgeving. Wij adviseren vaak om voor een gesloten geiser te kiezen, aangezien deze de veiligheid beter kan waarborgen.

Een storing aan uw geiser? 

Heeft u een geiser van Kemkens met een lopend service en onderhoudscontract, dan blijven wij u tot einde levensduur van de geiser, van onze service en onderhoud voorzien. Functioneert uw toestel niet naar behoren of ondervindt u problemen met uw geiser, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-5050300 of via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen. 

 

Gratis persoonlijk advies?

 

Direct contact

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

Bel dan met: 088-5050300

Contactformulier

Verstuurt u liever uw vraag via het contactformulier? Wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Meer weten over geisers?

Vul hier uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over*
Anders, namelijk*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.