Afbeeldingsresultaat voor van zeelst best

 

Persbericht

Vrijdag 25 november jongstleden hebben de curatoren en de Kemkens Groep uit Oss overeenstemming bereikt omtrent een doorstart van Installatiebedrijf van Zeelst uit Best. Deze doorstart heeft betrekking op alle onderhouds- en servicecontracten en het wagenpark welke Installatiebedrijf van Zeelst onder haar beheer had.

Met de doorstart zullen ook alle servicemonteurs en direct berokkenen een aanbieding worden gedaan om in dienst te komen van de Kemkens Groep.

De feitelijke uitvoering en continuïteit van de voormalige werkzaamheden van Installatiebedrijf van Zeelst zullen worden ondergebracht binnen de besloten vennootschap Kemkens Installaties B.V. uit Eindhoven, zijnde een volle dochteronderneming van de Kemkens Groep.

Kemkens Installaties B.V. maakt onderdeel uit van de Kemkens Groep en bestaat al ruim 175 jaar en heeft zich met name gespecialiseerd in service-, onderhouds- en installatiewerkzaamheden voor zowel de particuliere-, de woningcorporatie- als de utiliteitsmarkt. De Kemkens Groep is een rasecht Brabants bedrijf en met ruim 500 medewerkers bedient zij al haar klanten in de provincie Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland zodat al haar relaties verzekerd mogen zijn van een goede dienstverlening, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

 

 

Door deze doorstart kan de Kemkens Groep alle relaties van Installatiebedrijf van Zeelst een optimale service blijven garanderen van een hoog kwaliteitsniveau welke minimaal gelijk zal zijn aan de dienstverlening die het voormalige Installatiebedrijf in het verleden ook altijd geboden heeft.

Alle relaties zullen in de loop van deze week individueel op de hoogte worden gebracht.

Het gebruikelijke storingsnummer van Installatiebedrijf van Zeelst blijft actief en de relaties kunnen dus verzekerd zijn dat al hun vragen worden behandeld en verwerkt.

Middels deze doorstart spreekt de Kemkens Groep sterk de wens uit dat zij de werkzaamheden van Installatiebedrijf van Zeelst kan blijven continueren en dat deze behouden kunnen blijven binnen de branche waarbinnen ook het traditionele Installatiebedrijf van Zeelst altijd werkzaam is geweest.

 

Oss, 26 november 2016

Directie

Kemkens Groep

 

Afbeeldingsresultaat voor kemkens logo

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.