Onderhoud van ventilatiesysteem

 

Heeft u onderhoud nodig aan uw mechanische of WTW-ventilatiesysteem? U kunt bij Kemkens terecht voor het onderhoud en het reinigen van uw ventilatiebox of WTW-unit. Neem direct contact op voor de mogelijkheden!

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie of WTW-unit

Om ervoor te zorgen dat uw ventilatiesysteem de lucht in uw huis fris en gezond blijft houden, heeft het periodiek onderhoud nodig. Tijdens het onderhoud wordt het systeem gecontroleerd en gereinigd. In de loop der jaren raakt het systeem vervuild door het stof en andere vuil wat in de ventilatiekanalen en de ventilatiebox terecht komt. Dit is niet alleen slecht voor het binnenklimaat, het kan ook storingen en andere problemen veroorzaken in uw mechanische ventilatiebox of WTW-unit.

 

U kunt bij Kemkens terecht voor zowel eenmalig onderhoud als een onderhoudscontract. Hiermee zorgt u voor minder kans op storingen, een gezond en fris binnenklimaat, een langere levensduur van uw ventilatiesysteem en een optimale werking van de ventilatie.

 • Onderhoud door gecertificeerd monteur
 • 24/7 bereikbaar bij storingen
 • Ga voor een optimaal binnenklimaat

Waarom onderhoud aan uw mechanische ventilatie of WTW-unit? 

 • Gezond leefklimaat: omdat de lucht in uw ventilatie vochtig is, hopen vocht, bacteriën en schimmels zich op in uw ventilatie door de jaren heen. Wanneer de lucht uit uw ventilatie is vervuild, kan dit zorgen voor gezondheidsklachten. Daarom is het zaak dat u regelmatig onderhoud aan uw mechanische ventilatie of WTW-unit laat uitvoeren
 • Geld besparen: wanneer uw ventilatie is vervuild, dan moet hij ook harder werken om te kunnen functioneren. Hierdoor heeft de ventilatie dus ook meer energie nodig. Wanneer u uw ventilatie regelmatig laat reinigen, verbetert de werking van de ventilatie waardoor u minder kwijt bent aan uw energierekening.
 • Frisse lucht: de bacteriën en schimmels die zich in de ventilatie ophopen kunnen een nare lucht veroorzaken. Dit kan verholpen worden met onderhoud aan uw ventilatiesysteem.

Ventilatie onderhoud

 

Onderhoud ventilatie door Kemkens

Wij staan voor u klaar, voor zowel onderhoud als het vervangen van uw ventilatiebox. Onze specialisten helpen u graag om uw ventilatie optimaal te laten werken. Wanneer u een onderhoudscontract voor het onderhoud van uw ventilatie afsluit bij Kemkens kunt u genieten van de volgende voordelen:

 • 24/7 bereikbaar bij storingen
 • Onderhoud door gecertificeerde monteurs
 • Geen onverwachtse kosten voor het onderhouden van uw ventilatie

Kiest u voor een onderhoudscontract? Voor € 6,10 per maand sluit u een onderhoudscontract af voor uw mechanische ventilatiesysteem en voor € 6,35 per maand sluit u een contract af voor uw WTW-unit.

Tarieven reiniging of vervanging ventilatie

 

Mechanische ventilatiebox + kanalen reinigen

€ 239,-

WTW-unit + kanalen reinigen

€ 339,-

Vervangen mechanische ventilatiebox

€ 409,-

 

Combinatiekorting bij reinigen en vervangen ventilatiebox

Wilt u zowel uw ventilatiebox vervangen als uw ventilatiekanalen laten reinigen? Als u voor deze combinatie kiest betaalt u slechts € 579,- in plaats van € 648,-. Dit is een besparing van € 69,-.

Werkzaamheden onderhoud ventilatie door Kemkens

 • De ventilatiebox wordt gecontroleerd en schoongemaakt om de werking van de box te optimaliseren. Door opgehoopt vuil en stof kan de box na een jaar al snel tot 30% van zijn werking verliezen wanneer deze niet onderhouden wordt.
 • De ventilatiekanalen worden gereinigd zodat de kanalen fris blijven en toekomstige opstoppingen worden voorkomen.
 • Eventuele verstoppingen of storingen worden verholpen zodat u weer optimaal kan genieten van frisse en gezonde binnenlucht.

                  

Is uw ventilatie ouder dan 10 jaar?

Bij een oud ventilatiesysteem (10 jaar of ouder), is het belangrijk dat u hem laat vervangen voor uw eigen gezondheid en voor uw portemonnee. Hierna neemt de kans op gezondheidsklachten namelijk flink toe. Onze gecertificeerde monteurs kunnen u ook helpen bij het plaatsen van een nieuwe ventilatiebox.

 

Ventilatiebox vervangen

 

Onderhoud aan uw mechanische ventilatie of WTW-unit laten uitvoeren?

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw ventilatiesysteem? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Geïnteresseerd in
Foto mechanische ventilatiebox of wtw-unit
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.