Cv-ketel reparatie en onderhoud

 

Ieder jaar weer zorgt uw cv-ketel voor warmte en comfort in uw woning. Door hem goed te verzorgen voorkomt uw dat hij plotseling niet meer werkt. U profiteert nu van extra voordeel en ontvangt tijdelijk een gratis inspectiebeurt t.w.v. €50,- bij uw cv-ketel onderhoudsabonnement!

Cv-ketel reparatie

De cv-ketel is een belangrijk onderdeel van het huis, zeker in de koudere maanden van het jaar. Als uw cv-ketel niet goed werkt, dan kan u in de kou of zonder warm water komen te zitten. U wilt dan natuurlijk dat de ketel zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Daarom biedt Kemkens 24/7 storingsservice bij een cv-ketel onderhoudsabonnement.

 

  • Specialist in cv-ketel reparatie
  • 24 uur per dag bereikbaar voor uw cv-ketel reparatie
  • Altijd een monteur bij u in de buurt

Cv-ketel reparatie bij Kemkens

Wanneer een cv-ketel niet goed werkt of zelfs kapot is, laat hij u letterlijk in de kou staan. Om dit te voorkomen, hebben we bij Kemkens verschillende soorten cv-ketel onderhoudscontracten. Zo krijgt uw cv-ketel iedere twee jaar onderhoud. Ondanks goed onderhoud, kan er altijd iets kapot gaan. Daarom bieden we in alle onze abonnementen een 24/7 cv-ketel storingsservice. Bel ons, en er komt een cv-ketel monteur naar u toe om uw cv-ketel te repareren!

 

Meer over cv-ketel onderhoudsabonnementen

 

Reviews van onze klanten

Zij geven ons gemiddeld een 8.4 van de 10 18427
star star star star star 8.4/10 18427 beoordelingen
Bovendien beveelt 94% van onze klanten ons aan

Naar alle reviews

Cv-ketel reparatie of storing

Wanneer u een cv-ketel onderhoudsabonnement heeft afgesloten bij Kemkens, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Soms kan het zo zijn dat een storing gemakkelijk kan worden herkent en opgelost. Daarom hebben we voor u een aantal punten opgesomd. Als u twijfelt of er toch liever een cv-ketel monteur naar wil laten kijken, kunt u direct uw storing melden!

 

Storing herkennen

Storing herkennen

Herken de meest voorkomende cv-ketel storingen. Bekijk ons overzicht van de meest voorkomende storingen (PDF).

Controle bij storing

Controle bij storing

Voordat u een afspraak maakt met onze storingsdienst centrale verwarming, zijn er een aantal punten die u zelf even kunt controleren (PDF).

Storing melden

Storing melden

U kunt direct online uw storing melden. Wij nemen vervolgens binnen enkele werkdagen contact met u op!

 

Veelgestelde vragen over cv-ketel reparatie

De kosten van de cv-ketel reparatie hangt af van wat er moet gebeuren en of u een onderhoudscontract heeft. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van het type onderhoudscontract dat u heeft. Bij het afsluiten van een contract kiest u de dekking, waarbij u het arbeidsloon en toestelonderdelen in het contract kan laten vallen. Bij alle cv-ketel onderhoudscontracten van Kemkens betaalt u geen voorrijkosten.

 

Heeft u geen onderhoudscontract, dan rekent Kemkens voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten.


Voordat u een cv-ketel storing bij ons meldt, zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen. Controleer eerst of de stekker van de cv-ketel in het stopcontact zit en of er stroom is. Controleer ook de waterdruk van de ketel. Als deze lager is dan 1 bar, dan kunt u zelf de cv-ketel bijvullen. Als de waterdruk voldoende is, dan kunt u de cv-ketel resetten. Helpt resetten ook niet, neem dan contact op met onze 24/7 storingsservice. Geef (indien mogelijk) de storingscode aan ons door. Afhankelijk van de storing wordt bepaalt hoe snel wij bij u langskomen.


Bel voor een cv-ketel reparatie altijd een gecertificeerde installateur. Een cv-ketel is een complexe installatie. Laat sleutelen aan de ketel daarom altijd aan een professional over.  Vanaf 1 april 2023 wordt de gasketelwet ingevoerd. Vanaf dat moment mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs de cv-ketel repareren. Werkzaamheden laten uitvoeren door een niet-gecertificeerd bedrijf of monteur is dan strafbaar.


 

Direct een onderhoudscontract afsluiten

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in en sluit nu direct online een onderhoudscontract af.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Merk*
Type
Toesteltype*
Bouwjaar*
Type contract*
Gewenste ingangsdatum onderhoudscontract

Toestel 2 (niet verplicht)

Indien u dat wenst kunt u meteen voor een tweede toestel een onderhoudscontract afsluiten.

Ik heb een 2e toestel
Merk*
Type
Toesteltype 2*
Bouwjaar toestel 2*
Type contract toestel 2*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij iedere contractvorm is standaard één keer per 24 maanden onderhoud inbegrepen,  m.u.v. warmtepomp (ventilatie) lucht-water.

Betaalgegevens

Ik wil jaarlijks onderhoud tegen een meerprijs van €4,30 per maand *
IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*Vul het rekeningnummer in zonder spaties
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 

 

 

 

 

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.