Cv-ketel onderhoud vergelijken

 

U kunt verschillende onderhoudscontracten voor uw cv-ketel afsluiten bij Kemkens. Wat zijn de belangrijkste verschillen en welk contract past het beste bij u? Op deze pagina kunt u de contracten met elkaar vergelijken, zodat u goed geïnformeerd de juiste keuze kunt maken.

Cv-ketel onderhoud abonnement vergelijken

Bij Kemkens bieden wij verschillende soorten cv-ketel onderhoud abonnementen. Met een onderhoudsabonnement op uw cv-ketel zorgt u er voor dat uw cv-ketel goed en veilig zijn werk blijft doen. Bent u benieuwd welk type cv-ketel onderhoud abonnement het best bij u past? Wij zullen onze cv-ketel onderhoud abonnementen vergelijken voor u. Zo kiest u het perfecte onderhoud voor uw situatie en voorkeuren!

Soorten cv-ketel onderhoud abonnementen vergelijken

Bij Kemkens kunt u kiezen uit drie verschillende cv-ketel onderhoudscontracten. Iedere contract heeft zijn eigen specificaties en kenmerken. Zo is er altijd een contract die aansluit bij uw situatie. Hieronder vindt u onze drie verschillende soorten zodat u de cv-ketel onderhoudscontracten kunt vergelijken.

 

Comfort Plus*

 • Periodiek onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon**
 • Toestelonderdelen tot € 275,-***

€ 17,80 p/m

 

Direct afsluiten

Comfort

 • Periodiek onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon**
 • Toestelonderdelen tot € 275,-***

€ 13,85 p/m

 

Direct afsluiten

Comfort Basis

 • Periodiek onderhoud
 • 24/7 storingsservice
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon**
 • Toestelonderdelen tot € 275,-***

€ 7,35 p/m

 

Direct afsluiten

 

Jaarlijks onderhoud is mogelijk tegen een meerprijs van € 4,30 per maand

 

*Comfort Plus alleen voor toestellen niet ouder dan 5 jaar.
**Bij storingen aan uw cv-ketel of warmwatertoestel.
***Per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak exclusief randapparatuur en installatieonderdelen.

 

Prijzen per maand inclusief btw en gelden t/m december 2024. Onderhoudstermijn op basis van één keer per 24 maanden.
Toestellen ouder dan 15 jaar worden automatisch omgezet naar een Comfort contract, e.e.a. conform Productomschrijving Comfort contract.

Waar op letten bij het vergelijken van cv-ketel onderhoudsabonnementen

Er zijn een aantal punten die bij ieder onderhoudscontract hetzelfde zijn. Zo heeft u standaard tweejaarlijks cv-ketel onderhoud inclusief voorrijkosten en 24/7 storingsservice inbegrepen. Waar de contracten in verschillen is de uitgebreidheid. Wilt u bijvoorbeeld geheel ontzorgt worden? Of vind u het enkel belangrijk dat er tweejaarlijks door een monteur naar gekeken wordt? Ga deze punten voor u zelf af en kies het perfecte cv-ketel onderhoud abonnement!

 

Comfort Plus onderhoudscontract

Wilt u dat uw cv-ketel perfect wordt onderhouden en hier verder geen omkijken naar hebben? Het Comfort Plus onderhoudscontract is het meest uitgebreid en is geschikt voor cv-ketels jonger dan 5 jaar. Is uw cv-ketel ouder dan 5 jaar, ga dan voor het Comfort of Comfort Basis abonnement voor uw cv-ketel. In tegenstelling tot andere twee contracten, heeft u met het Comfort Plus contract altijd recht op eventuele toestelonderdelen (€275,- per gebeurtenis). Het Comfort Plus abonnement is daarom ook het meest gekozen door onze klanten!

 

Direct afsluiten

 

Comfort onderhoudscontract

Wilt u verzekerd zijn van een veilige en goed functionerende cv-ketel? Dan is het Comfort abonnement een goede keuze. Reparaties en storingen worden geheel gratis uitgevoerd naast de periodieke controle. Enkel eventuele onderdelen die nodig zijn voor de reparatie van uw cv-ketel dient u zelf te betalen, het arbeidsloon bij storing aan uw cv-ketel of warmwatertoestel vergoeden wij!

 

Direct afsluiten

 

Comfort basis onderhoudscontract

Met het Comfort Basis abonnement heeft u altijd periodiek onderhoud aan uw cv-ketel. Ook zit hier 24/7 storingsservice bij inbegrepen wanneer er iets mis is met uw cv-ketel, zo zal u niet in de kou komen te zitten! Verder dient u wel zelf het arbeidsloon van de monteur en eventuele onderdelen voor de reparatie te betalen. Met het Comfort Basis contract bent u verzekerd van een veilige, schone en goed onderhouden cv-ketel!

 

Direct afsluiten

Unieke actie bij een cv-ketel onderhoudscontract

Jaar in jaar uit zorgt uw cv-ketel voor warmte en comfort in uw woning. Verzorg hem goed, anders laat hij u straks in de kou zitten. Profiteer nu van extra voordeel en ontvang tijdelijk een gratis inspectiebeurt t.w.v. € 50,- bij uw onderhoudsabonnement. Zo weet u zeker dat uw ketel in topvorm is.

Meer over de actie

*De actie is geldig t/m 30 juni 2024. Bekijk hier de voorwaarden.

Werkzaamheden cv-ketel onderhoud

 • De cv-ketel wordt nagekeken, schoongemaakt en opnieuw ingesteld door één van onze monteurs.
 • Wij voeren het onderhoud uit volgens fabrieksvoorschriften.
 • Kleine defecten of onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden direct aangepakt.
 • De cv-installatie wordt gecontroleerd op eventuele koolmonoxidelekkages.

 

Kies uw perfecte cv-ketel onderhoudscontract

Welk soort cv-ketel onderhoud u kiest, ligt dus helemaal aan uw wensen en behoefte. De verschillen liggen hem in de mate van service. Wilt u helemaal ontzorgd zijn en geen onverwachte kosten hebben wanneer er iets met uw cv-ketel is? Of vind u het enkel belangrijk dat er tweejaarlijks cv-ketel onderhoud is door een van onze monteurs? Hieronder sluit u gemakkelijk en snel een onderhoudscontract af voor uw cv-ketel.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Toesteltype*
Merk *
Type
Bouwjaar*
Type contract*
Gewenste ingangsdatum onderhoudscontract

Toestel 2 (niet verplicht)

Indien u dat wenst kunt u meteen voor een tweede toestel een onderhoudscontract afsluiten.

Ik heb een 2e toestel
Toesteltype 2*
Merk en type toestel 2
Bouwjaar toestel 2*
Type contract toestel 2*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij iedere contractvorm is standaard één keer per 24 maanden onderhoud inbegrepen,  m.u.v. warmtepomp (ventilatie) lucht-water.

Ik wil jaarlijks onderhoud tegen een meerprijs van €4,30 per maand *

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*Vul het rekeningnummer in zonder spaties
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

 

 

 

 

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.