Gratis cv-ketel inspectiebeurt bij uw onderhoudscontract

 

Sluit direct een onderhoudscontract af en profiteer van onze actie!

Gratis inspectiebeurt bij een CV-ketel onderhoudsabonnement

Actievoorwaarden Service & Onderhoud

 1. Gratis CV-ketel inspectiebeurt t.w.v. € 50,-.
 2. De actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement in de periode van 1 oktober 2022 t/m 30 september 2024.
 3. De actie geldt alleen voor cv/combiketels.
 4. De actie is geldig voor alle abonnementsvormen.
 5. De actie geldt niet voor toestellen waarvoor al een service- en onderhoudscontract is afgesloten.
 6. De aanmelding moet binnen de actieperiode plaatsvinden en geldt alleen wanneer de leveringsovereenkomst niet wordt geannuleerd tijdens de bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 7. Indien een klant zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketel inspectiebeurt.  Let op: door drukte kan het langer duren voordat wij contact opnemen voor de eerste inspectiebeurt. 
 8. Voor aanvang van de CV-ketel inspectiebeurt wordt eerst met de klant besproken welk onderhoudscontract er wordt afgesloten.
 9. De CV-ketel inspectiebeurt mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
 10. Op het moment van afsluiten van het abonnement dient het toestel naar behoren te functioneren. De actie is niet geldig wanneer er op het moment van afsluiten van het abonnement sprake is van een storing of achterstallig onderhoud aan het toestel.
 11. Tijdens de CV-ketel inspectiebeurt wordt toestelgericht onderhoud uitgevoerd. De monteur beslist naar aanleiding van de gestelde criteria (van het toestelgerichte onderhoud) welke inspectiebeurt er wordt uitgevoerd.
 12. Bij een aanvraag/onderhoudsbezoek wordt er altijd gekeken naar de staat van de ketel en de randapparatuur. Afhankelijk hiervan wordt door Kemkens aangegeven welk abonnement mogelijk is. Bij een AGPO/FERROLI toestel is alleen een comfort abonnement mogelijk.
 13. Bij open installaties of installaties met zuurstof doorlatende slang en bedrijfsmatige toepassingen kan alleen een Comfort abonnement afgesloten worden.
 14. Indien de CV-ketel inspectiebeurt langer dan 60 minuten duurt, (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud) dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht. Mocht uit de eerste inspectiebeurt blijken dat er sprake is van achterstallig onderhoud, dan brengen we in overleg met u het toestel direct in goede staat. De arbeidsuren en materiaalkosten worden in geval van achterstallig onderhoud apart in rekening gebracht, ongeact de gekozen abonnementsvorm.
 15. Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketel inspectiebeurt worden altijd bij de klant in rekening gebracht. Dit geldt bij alle type abonnementen
 16. Wanneer het toestel niet in onderhoud wordt genomen door Kemkens (bijvoorbeeld een zeer slechte staat van het toestel) wordt er bij de klant de voorrijkosten in rekening gebracht.
 17. Indien de klant aangeeft (voorafgaand, tijdens of na afloop) van de CV-ketel inspectiebeurt geen onderhoudscontract te willen afsluiten, dan moeten alle arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten in rekening worden gebracht.
 18. Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten, kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan wel voorrijkosten, uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening. Sluit u op dat moment een abonnement af, dan betaalt u geen voorrijkosten (met uitzondering van het weekend).
 19. De actie is alleen geldig als u kiest voor automatische incasso.
 20. De actie is ook geldig bij ‘einde garantie’.
 21. Kemkens behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan geen aanspraak worden gemaakt op enige (schade)vergoeding.
 22. Door deelname aan deze actie verklaart u akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

 

Gratis advies over onderhoud aan uw cv-ketel?

 

Direct contact

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

Bel dan met: 088-5050300

Contactformulier

Verstuurt u liever uw vraag via het contactformulier? Wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Direct een onderhoudscontract afsluiten

Wilt u ook zorgeloos genieten? Vul dan het aanmeldformulier in en sluit nu direct online een onderhoudscontract af.
 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Toestel 1

Toesteltype*
Merk *
Type
Bouwjaar*
Type contract*
Gewenste ingangsdatum onderhoudscontract

Toestel 2 (niet verplicht)

Indien u dat wenst kunt u meteen voor een tweede toestel een onderhoudscontract afsluiten.

Ik heb een 2e toestel
Toesteltype 2*
Merk en type toestel 2
Bouwjaar toestel 2*
Type contract toestel 2*

Afwijkende onderhoudsfrequentie

Bij iedere contractvorm is standaard één keer per 24 maanden onderhoud inbegrepen,  m.u.v. warmtepomp (ventilatie) lucht-water.

Ik wil jaarlijks onderhoud tegen een meerprijs van €4,30 per maand *

Betaalgegevens

IBAN rekeningnummer voor automatische incasso*Vul het rekeningnummer in zonder spaties
Opmerkingen

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 

 

 

 

 

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.