Hybride warmtepomp huren inclusief installatie

 

Wilt u een hybride warmtepomp, maar liever geen grote eenmalige uitgave doen. Bij Kemkens kunt u een hybride warmtepomp huren. U betaalt een vast maandbedrag voor de huur van de ketel, onderhoud en service. Bij Kemkens huurt u al een hybride warmtepomp vanaf €56,- per maand. 

Hybride warmtepomp huren

Een hybride warmtepomp huren? Met het huren van een hybride warmtepomp hoeft u geen grote eenmalige investering te doen om gas te kunnen besparen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Service en onderhoud zit in de huurprijs inbegrepen. Zo bent u altijd zeker van een goed werkende hybride warmtepomp en voorkomt u onverwachte kosten aan onderhoud. 

 

Hoe werkt een hybride warmtepomp huren bij Kemkens?

Bij het huren van een hybride warmtepomp betaalt u eenmalig de installatiekosten en vervolgens een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zitten de kosten voor het gebruik, onderhoud en service. De minimale looptijd is 12 jaar. Na de looptijd kunt u het huurcontract maandelijks opzeggen. De eenmalige kosten voor het installeren van de warmtepomp zijn € 199,-. Naast deze eenmalige kosten heeft u 12 jaar lang geen extra kosten naast uw maandelijkse huurkosten!

 

U kunt bij Kemkens een Remeha Elga Ace of Nefit Bosch Compress hybride warmtepomp huren. Beide merken zijn beschikbaar in 4 en 6 kW. U huurt al een hybride warmtepomp vanaf €56,- per maand. Hoeveel u precies betaalt, is afhankelijk van de hybride warmtepomp die u huurt.

 

Waarom een hybride warmtepomp huren?

  • Tot wel 80% besparen op uw gasverbruik: de hybride warmtepomp verwarmt uw huis met stroom in plaats van gas
  • Geen grote investering: Een hybride warmtepomp huurt u al vanaf 56 euro per maand
  • Inclusief onderhoud: Bij het huren van een warmtepomp is ook het onderhoud inbegrepen. U hoeft dus geen apart onderhoudscontract af te sluiten.
  • Wij staan 24/7 voor je klaar: Wanneer u een storing heeft aan uw hybride warmtepomp, dan lossen we deze snel op met onze 24/7 storingsservice. Dit is bij de huurprijs inbegrepen.
  • In combinatie met cv-ketel: Ook heeft u de mogelijkheid om een nieuwe cv-ketel erbij te huren of kopen.

Reviews van onze klanten

Zij geven ons gemiddeld een 8.4 van de 10 26881
star star star star star 8.4/10 26881 beoordelingen
Bovendien beveelt 95% van onze klanten ons aan

 

 

Advies over het huren van een hybride warmtepomp?

Laat hieronder uw gegevens achter en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar kunnen we u bij helpen?
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

Een hybride warmtepomp huren bij Kemkens

We maken het u graag zo eenvoudig mogelijk om een hybride warmtepomp te huren. Dit zijn de stappen:

  1. Vul het formulier op deze pagina in.
  2. Mogelijkheden bespreken: onze adviseur neemt contact met u op om uw wensen te bespreken.
  3. Offerte op maat: u ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.
  4. Installatie: wij installeren de hybride warmtepomp binnen 6 maanden na akkoord op de offerte. Hiervoor betaalt u eenmalig €199,- 
  5. Onderhoud: we houden uw hybride warmtepomp in topconditie door periodiek onderhoud. Een storing aan de hybride warmtepomp lossen we zo snel mogelijk op met onze 24/7 storingsservice. Defecte onderdelen worden kosteloos vervangen.

Veelgestelde vragen over warmtepomp huren

U huurt bij Kemkens al een 4 kW hybride warmtepomp vanaf 56 euro per maand. U huurt een 6 kW hybride warmtepomp vanaf 58 euro per maand.


Een hybride warmtepomp is vanaf 2026 verplicht wanneer u uw cv-ketel gaat vervangen. U kunt dan niet meer uw cv-ketel vervangen voor enkel een nieuwe cv-ketel. U moet dan de cv-ketel vervangen voor een nieuwe cv-ketel en hybride warmtepomp. Voor woningen die niet geschikt zijn voor een warmtepomp of binnenkort aan het warmtenet worden aangesloten geldt een uitzondering.


Ja, dat is mogelijk. U kunt bij Kemkens een cv-ketel huren in combinatie met een hybride warmtepomp. De minimale huurperiode van een cv-ketel is 5 jaar, die van een hybride warmtepomp is 12 jaar.


Bij het huren van een hybride warmtepomp heeft u geen recht op subsidie, omdat u niet de eigenaar van het toestel bent. Dat is Kemkens.


Ik wil een hybride warmtepomp huren

Wilt u een warmtepomp huren? Vul dan het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een offerte!

 

Offerte aanvragen

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.