De subsidie voor woningisolatie is tijdelijk verhoogd naar 30%

Het isoleren van een woning is niet goedkoop. Maar met isolatie bespaart u direct geld en geniet u van meer wooncomfort. Meer goed nieuws, vanaf 1 juni kunt u als huiseigenaar tijdelijk gebruik maken van een verhoogde subsidie. In plaats van 20% kunt u zo'n 30% van de kosten voor isolatie terugvragen. Hierdoor heeft u de investering nóg sneller terugverdiend.

 

Door uw woning te isoleren kunt u jaarlijks tot wel € 700,- op uw energierekening besparen. Zo verdient u deze investering gemiddeld binnen drie jaar terug. Een goede isolatie betekent energiezuiniger wonen. Kortom: woningisolatie is niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

 

Tijdelijk: verhoging subsidie naar 30%

Sinds 2019 is er een subsidie beschikbaar vanuit 'energiebesparing eigen huis'. Met deze subsidie krijgt u zo'n 20% van de isolatiekosten terug. In deze onzekere tijden wil de overheid woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun huis. De subsidie is daarom tijdelijk verhoogd naar 30% van het bedrag dat in isolatiemaatregelen is geïnvesteerd. Dit betekent dat u een groot deel van de kosten kunt terugvragen, waardoor de kosten flink dalen. De tijdelijke verhoging geldt tot en met 31 december 2020. Dit jaar is dus hét moment om uw woning te isoleren.

 

Hoe kan ik subsidie voor isolatie aanvragen?

U heeft recht op subsidie als u uw woning laat isoleren en twee of meer isolatiemaatregelen tegelijkertijd inzet. Het aanvragen van de subsidie kost wat tijd en moeite, maar hier helpen we u ook graag bij.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw huis of de subsidiemogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.