Uw huis isoleren met subsidie

 

Wilt u uw woning voordelig isoleren? Mogelijk komt u in aanmerking voor subsidie dankzij de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

 

Meer informatie

Subsidie op isolatie met de ISDE subsidieregeling

 

Vanaf 4 januari 2021 komt u in aanmerking voor subsidie wanneer u meerdere energiebesparende (isolatie)maatregelen treft aan uw huis. Dankzij de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u tot wel €10.000,- aan subsidie krijgen. Dit subsidiebedrag kan zelfs verder oplopen tot €15.000,- wanneer u kiest voor uiterst energiezuinige maatregelen!

 

ISDE voorwaarden

Er zitten uiteraard een aantal voorwaarden aan deze subsidieregeling. Om in aanmerking te komen moet u minimaal twee isolatiemaateregelen (spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie) treffen, of een combinatie van één type isolatiemaatregel met de aanschaf van een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet. 

 

Meer informatie

 

Subsidie voor 1 isolatiemaatregel

Vanaf 2 april 2022 kunt ook subsidie krijgen voor één isolatiemaatregel. Het bedrag is wel lager. U krijgt gemiddeld 15 procent van de kosten terug. Voorwaarde is dat de isolatiemaatregel op of na 2 april 2022 is aangebracht. De aanvraag kunt u vanaf 1 januari 2023 indienen bij RVO.

 

Het aanvragen van subsidie

Wanneer u kiest voor een van de isolatiemogelijkheden van Kemkens hoeft u zich geen zorgen te maken om het aanvragen van de subsidie. Onze isolatie specialisten helpen u graag verder met het aanvragen van de subsidie. 

Benieuwd hoeveel subsidie u kunt krijgen?

Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een berekening op maat! 

 

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens gebruikt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie en afmeldmogelijkheden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.