Informatie ontvangen over zonnepanelen?

 

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Kemkens is specialist op het gebied van zonnepanelen en geeft u graag alle informatie die u nodig heeft. Lees alles over zonnepanelen in onze hulpgids! Vraag 'm gratis aan!

Hulpgids vol informatie over zonnepanelen

Zonnepanelen zijn populair in Nederland. Het is een stap om uw huis duurzaam te maken. Bovendien kunt u met zonnepanelen besparen op uw energierekening. De energie die de zonnepanelen opwekken kunt u namelijk direct gebruiken in uw woning. U gaat natuurlijk niet over een nacht ijs als u besluit om zonnepanelen te kopen. U heeft vast een hoop vragen. Om u te helpen, hebben wij een hulpgids geschreven die antwoord geeft op een hoop vragen!

 

Download de hulpgids met zonnepanelen informatie

In de hulpgids zonnepanelen geven we u meer informatie over zonnepanelen en helpen we u stap voor stap op weg naar de juiste installatie. In de hulpgids komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • De werking van zonnepanelen: We leggen uit hoe een zonnepanelen installatie werkt en gaan in op de verschillende zonnepanelen en omvormers.
  • Factoren die bepalen of uw dak geschikt is: Aan de hand van een aantal vragen weet u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.
  • Besparing met zonnepanelen: We vertellen hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen. 

Download de hulpgids

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Kemkens

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies op maat
  • Optimaal profiteren van (lokale) subsidies en regelingen
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen
  • Alles geregeld; van A tot Z

 

 

Hulpgids aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen de hulpgids per mail naar u toe!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.