Online zonnepanelen offerte aanvragen

 

Eenvoudig en snel een offerte op maat, geheel vrijblijvend en binnen 2 werkdagen in uw mailbox! Nu met 50% korting op onze BTW-teruggave service. Normaal kost dit € 149,95, nu slechts € 75,-! 

Binnen 2 werkdagen een zonnepanelen offerte op maat

Als u zonnepanelen wilt aanschaffen bent u natuurlijk benieuwd wat daar de kosten van zullen zijn. Om een goede inschatting te krijgen raden wij aan om één van onze adviseurs uw persoonlijke situatie te laten beoordelen. Ook kunt u bij ons een online offerte opvragen. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven, maar u ontvangt een online offerte op maat in uw mailbox.

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Kemkens

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies op maat
  • Optimaal profiteren van (lokale) subsidies en regelingen
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen
  • Alles geregeld; van A tot Z

 

Nu 50% korting op onze BTW-teruggave service!

Tijdelijk ontvangt u bij de aanschaf van uw zonnepanelen 50% korting op onze BTW-teruggave service! Normaal kost dit € 149,95, nu slechts € 75,-.

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Vraag hier een online offerte aan

Vul hier uw gegevens in en u ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte op maat!

 

Naam*
Postcode*
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Heeft u een Hotmail-account en ontvangt u geen e-mail van ons in uw inbox? Controleer dan uw postvak 'ongewenste e-mail' (spam folder).

Heeft u nog opmerkingen?

Kemkens verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

 
 

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.