Online zonnepanelen offerte aanvragen

 

Eenvoudig en snel een offerte op maat in uw mailbox! Geheel vrijblijvend en gratis advies.

Vraag een zonnepanelen offerte op maat aan

Als u zonnepanelen wilt aanschaffen bent u natuurlijk benieuwd wat daar de kosten van zullen zijn. Om een goede inschatting te krijgen raden wij aan om één van onze adviseurs uw persoonlijke situatie te laten beoordelen. Ook kunt u bij ons een online offerte opvragen. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven, maar u ontvangt een online offerte op maat in uw mailbox.

 

Voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen bij Kemkens

  • Persoonlijk, vrijblijvend en professioneel advies op maat
  • Optimaal profiteren van (lokale) subsidies en regelingen
  • Snelle en vakkundige installatie waardoor u direct begint met besparen
  • Alles geregeld; van A tot Z

 

Gratis BTW-teruggave service t.w.v. € 149,95!

Tijdelijk profiteert u bij de aanschaf van uw zonnepanelen van onze gratis BTW-teruggave service t.w.v.€ 149,95 waarbij we u volledig ontzorgen bij het terugvragen van de btw. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Maar wacht niet te lang, want deze teruggaveregeling is tijdelijk!

 

Deze service houdt in dat we de BTW op de aanschaf en montage van uw systeem voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie loopt deze teruggave op tot wel € 1.000,- wat omgerekend betekent dat u de terugverdientijd met twee jaar inkort!

 

Vraag hier een online offerte aan

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe onze zonnepanelencheck en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat!

 

Naar zonnepanelencheck

 

© 2016, Kemkens.

Alle rechten voorbehouden.

Een ogenblik geduld a.u.b. Uw aanvraag wordt verwerkt.